VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İşte yeni sponsor

15 Mayıs 2013

PTT 1.Lig takımlarından Boluspor, yeni sezon hazırlıklarına başlayarak Aben Grubu bünyesindeki "Borvo" markasıyla sponsorluk sözleşmesi ...

PTT 1.Lig takımlarından Boluspor, yeni sezon hazırlıklarına başlayarak Aben Grubu bünyesindeki "Borvo" markasıyla sponsorluk sözleşmesi imzaladı.

Karaçayır'da bulunan Boluspor tesislerinde düzenlenen sponsorluk imza törenine Başkan Abdullah Abat'ın yanı sıra şirket yetkilileri ve bazı yöneticiler katıldı. Şimdiden gelecek yılın hazırlıklarına başladıklarını söyleyen Boluspor Başkanı Abdullah Abat, "Spor kulüplerini ayakta tutan en önemli unsur sponsorlardır. Çünkü en önemli konu maddiyattır. Spor kulüpleri için sponsorların önemi çok büyüktür. Bu düşünce ile sadece Boluspor profesyonel futbol takımına değil amatör branşlara destek olmak amacıyla sponsor arayışlarımızı sürdürüyoruz. Diğer amatör branşlarımıza da yeni sponsorlar bulmak için çalışacağız" şeklinde konuştu.

Başkan Abat'ın konuşmasının ardından Aben Grup şirket yetkilileri ile kulüp arasında 'Borvo' markasının sponsorluk sözleşmesi imzalandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.