VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu Antalya gibi olsun !

15 Mayıs 2013

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Avcılık ve Atıcılık Federasyonu'nun düzenlemiş olduğu Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Avcılık ve Atıcılık Federasyonu'nun düzenlemiş olduğu Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren milli sporcularla düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi. Burada konuşan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "

Gaye Otel'de gerçekleşen buluşmaya Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suat Çelen, milli atıcılar, antrenörleri ve yöneticileri katıldı.

'Bolu'da spor konuşuluyor'

Akşam yemeği öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 'Biz Bolu'yu bütün branşlarda sporun merkezi haline getirmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda jimnastikte önemli durumdayız. Futbolda da yürüttüğümüz çalışmaları sonuçlandırabilirsek Antalya kışın neyse Bolu'da yazın o olsun istiyoruz. Bu süreci bir, iki kişinin sürdürmesi ile olmuyor. Bu sayıyı artırarak gücümüzü birleştirmemiz lazım. Ama maalesef halen Bolu'da farklı noktalara atış yapanlar var. Bu şekilde atışlar yapıp aynı hedefi vurma şansı olamaz. Dolayısıyla biz her branşta çok başarılı olacak, alt yapıya sahip bir Bolu oluşturmaya çalışıyoruz. Eğer turizm kenti olacaksak, üniversite kenti olacaksak spor turizminin tamamı ile bizlerin haşır neşir olmamız lazım' dedi.

'Antalya kışın neyse Bolu'da yazın o olsun istiyoruz'

Başkan Yılmaz'ın ardından konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suat Çelen, 'Öncelikle bizlerin her zaman yanında olan Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz'a çok teşekkür ediyorum. Kendisinden ne zaman bir talepte bulunsak her zaman emrinizdeyiz diyerek imkanları doğrultusunda isteklerimize cevap veriyor. Bu da bize ayrıca güven veriyor. Bu kapsamda Bolu'nun en güzel yeri olan Karaçayır'daki bin 900 dönüm araziyi bize tahsis etti, biz de orayı spor alanı ilan ettik. Spora yapılan destekler noktasında valimiz, milletvekillerimiz ve Bolu'nun ileri gelenleri her zaman bizlerin yanındalar. Bolu'da artık spor konuşuluyor. Salon sporlarında basketbol, voleybol gibi spor dallarımız yapılanmaya başladı. Göreve başladığımda ilk şunu söylemiştim jimnastik branşında eğer Bolu dünya şampiyonu olduysa diğer branşlarda da olabilir. Yeter ki sistemli bir şekilde çalışmalar yapılsın' dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.