VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bize engel olmayın

15 Mayıs 2013

  Özel Çağsu Hastanesi ve Özel Fatma Hatun Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir, Bolu'da verdikleri ...

Özel Çağsu Hastanesi ve Özel Fatma Hatun Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir, Bolu'da verdikleri sağlık hizmetini daha kaliteli hale getirmek için var güçleriyle gayret ettiklerini ancak bütün çabalarına rağmen yapmak istedikleri işlerde sürekli bürokratik engele takıldıklarını söyledi.

Cavit Demir Özel Çağsu Hastanesi'nde basın mensuplarıyla sabah saatlerinde buluştu. Demir Bolu'da sağlık sektöründe verdikleri hizmetin daha da iyileştirilmesi için çaba sarf ettiklerini ancak bağlı bulundukları kamu kurumu tarafından bir takım bürokratik engellemelere maruz kaldıklarını söyledi. Bolu'ya daha fazla yatırım yapmak için gayret sarf etmeye çalıştıklarını söyleyen Demir bu türlü tutum ve davranışların yatırım heyecanlarını kırdığını ve morallerini bozduğunu söyledi.

HÜKÜMETİN DESTEĞİNİ BOLU'DA DA GÖRMEK İSTİYORUZ

Demir basın mensuplarına yaşadıkları zorluklarla ilgili şu açıklamaları yaptı "Bolu ilinde iki tane hastanenin Yönetim Kurulu Başkanlığını yapıyorum. Her iki hastanemizle vatandaşımıza kaliteli sağlık hizmeti vermeye çalışıyoruz. hükümetin bilindiği gibi son dönemde özel sektöre ilişkin bir çok alanda ciddi destekleri var. Bu desteği Bolu ilinde belirgin olarak görmek istiyoruz. Bürokratik engellere takılmak istemiyoruz.

YÖNETİCİLERİMİZİN DAHA ANLAYIŞLI OLMASINI BEKLİYORUZ

İşlerimizin günü gününe olmasını istiyoruz. Bizim için zaman çok önemli. Bir evrakın bir günde çıkmasıyla beş gün sonra çıkması arasında çok fark var. Kurum müdürlerimizin bunu bilmesini istiyoruz. Daha önce bu konuda ki serzenişlerimizde de söyledik, bundan sonrada söylemeye devam edeceğiz. Lütfen bize kimse engel olmasın önümüz açılsın. Bizde bolu iline vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek istiyoruz. Bu anlamda da yöneticilerimizin daha anlayışlı olmasını bekliyoruz.

BOLU'DA OLMAYANLARI YAPALIM İSTİYORUZ

Yapılan denetimlerde kontrollerde doktorlarımıza hakaret edilsin istemiyoruz. Daha kibarca daha üslubuna uygun şekilde hasta mahremiyetini bozmayacak şekilde denetimlerin yapılmasını arzu ediyoruz. Biz artık bürokratik engel istemiyoruz. Önümüzün açılmasını istiyoruz. Bu gün Bolu'ya 75 yataklı olmak üzere toplam 150 yatak kapasiteli değil 300 yatak kapasiteli hastane açalım istiyoruz. Hastane bünyelerimizde yeni üniteler açalım istiyoruz. Bolu'da olmayanları yapalım istiyoruz.

UMARIM BU MESAJIMIZ İLGİLİ YERLERE ULAŞIR, ÖNÜMÜZÜ AÇARLAR

Bizi lütfen idarecilerimiz yöneticilerimiz teşvik etsin. Bizim şevkimizi kırmasınalar. Bize yardımcı olsunlar. Bizim gibi iş adamalarının önü açılırsa şevki artarsa sadece hastane olarak kalmayız. Okulda yaparız, üniversitede kurarız, yeter ki arkamızda bir destek görelim. Bir moral görelim. Bizim çalışma şevkimizi bozacak şeyler istemiyoruz. Umarım bu mesajımız ilgili yerlere ulaşır, önümüzü açarlar. Bolu'ya çok daha güzel eserler kazandırmak için elimizden gelen gayreti gösteririz.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.