VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Polis tetikte...

15 Mayıs 2013

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu önünde dün gece bir grup öğrencinin toplandığı ihbarı ...

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu önünde dün gece bir grup öğrencinin toplandığı ihbarı üzerine Bolu polisi üniversite çevresini ablukaya alarak kuş uçurtmadı.

Dün gece saat 23:00’de 30 kişilik sol görüşlü öğrenci Kültür Mahallesi’nde bulunan Meslek Yüksek Okulu önünde toplandı. Yüksekokulun güvenlik görevlileri polise haber verdiler. Olay yerine yaklaşık 50 polis takviye edildi. Polis ekipleri D-100 karayolunun yan bölümünü trafiğe kapattı. Öğrencilerin etrafını saran polis ekipleri kimlik kontrolü yaptılar. Öğrencilerden iki kişi ile konuşan polis ekipleri herhangi bir gerginlik yaşanmaması için dağılmalarını istedi. Yüksekokulun hemen arkasında bulunan ve üniversite öğrencilerinin kaldığı yurtların giriş ve çıkışlarından polis güvenlik önlemlerini arttırdı. Grup yaklaşık yarım saat sonra yürüyerek olay yerinden uzaklaştı. Polis ekipleri  gece boyunca yüksekokul civarında güvenlik önlemlerini üst seviyede tuttu.

1 yorum yapılmış
  • Ülkücü..
    14 Mayıs 2013 • 11:00
    Madem bu haberi yapıyosunuz iyi güzel ama haberi doğru dürüst araştırında koyun dün gece bazı pkk'lı çabulcular bi yurda baskın yapmış ve ülkücülerin canına kastetmiştir. !!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.