VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Anneleri unutmadılar

14 Mayıs 2013

  Bolu İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı askerler, anneler günü ve Jandarma Teşkilatı'nın Kuruluşu'nun 174'ncü yılı nedeniyle ...

Bolu İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı askerler, anneler günü ve Jandarma Teşkilatı'nın Kuruluşu'nun 174'ncü yılı nedeniyle huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Jandarma Teşkilatı'nın Kuruluşu'nun 174'ncü yılı Kutlama Etkinlikleri kapsamında ziyaretler yapan askerler, yaşlılarla bir araya geldi. Hem Anneler Günü hem de jandarma teşkilatının 174'ncü yılını kutlamak için 3 subay, 7 astsubay, 4 uzman jandarma ve 4 erden oluşan heyet Bolu İzzet Baysal Huzurevi ile Gerede Huzurevi'ni ziyaret ederek yaşlılarla bir araya geldi. Günledir süren etkinlikler kapsamında Bolu Dağı'nda bulunan Highway Outlet Alışveriş Merkezi başta olmak üzere Gölcük ve Abant Tabiat Parkı'nda piknik alanlarını gezen jandarmalar, bayanların anneler gününü kutlayarak karanfil ve broşür dağıttı.

18 kişilik ekip daha sonra huzurevlerini gezdi. Hem Bolu merkez hem de Gerede ilçesindeki huzurevlerine giden askerler, burada yaşlılarla uzun süre sohbet etti. Huzurevinde kalan yaşlılara sarılan askerler, kendi elleriyle yemek ve tatlı yedirerek yaşlıları sevindirdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.