VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Tek yürek olduk kazandık

11 Mayıs 2013

Türkiye Basketbol Üçüncü Ligi’nde  play-off mücadelesinde Adanaspor ile karşılaşan Boluspor, maçtan 75-66 galip ayrılarak play-off'ta ...

Türkiye Basketbol Üçüncü Ligi’nde  play-off mücadelesinde Adanaspor ile karşılaşan Boluspor, maçtan 75-66 galip ayrılarak play-off'ta mücadele etme hakkı yakaladı.Maç sonunda salonu dolduran taraftarlar ve basketbolcular sevinçten çılgına döndü.

2. Lige çıkma yolunda play-off mücadelesi veren  Boluspor Basketbool Takımı,  Adanaspor  ile karşılaştı. 17 Temmuz Spor Salonunda  gerçekleşen mücadelede 12 Dev Adam karşılaşmadan 75-66 galip ayrıldı. İlk periyodu 16-15 geride kapatan takımı taraftar bir an olsun  yalnız bırakmadı. Maç sonuna kadar tezaharuatlarla salonu inleten taraftarlar potoya giren her basketten sonra ayağa kalktı.

İkinci periyotta da 38-32'lik Adanaspor üstünlüğü devam etti.  Boluspor maçın ikinci periyodunda savunma yaparak ve art arda attığı 3’lüklerle aradaki farkı eriterek üstünlük sağladı.  3. periyodu 59-53 önde tamamlayan Boluspor, karşılaşmadan 75-66 galip ayrıldı. Bu sonuçla Boluspor, 15-20 Mayıs tarihlerinde Kuşadası'nda düzenlenecek play-off'ta mücadele edecek.

GÖZ YAŞLARI SEL OLDU

Adanaspor’u yenerek Kuşadası'nda düzenlenecek play-off'ta mücadelesine gitmeye hak kazanan takım oyuncuları ile yöneticilerin sevinçleri görülmeye değerdi. Bir birlerine sarılarak sevin göz yaşları döken oyuncular formalarını çıkartıp taraftarlara fırlattı. Boluspor Basketbol Şube Başkanı Fatih Yamaner göz yaşları içerisinde oyuncuları tebrik etti. Eşi ve çocuklarına sarılan Yamaneri basketbolcular havaya fırlattı. Antrenörlerime Maçın ardından açıklamalarda bulunan Yamaner, “ Emeği geçen bütün arkadaşlarıma antrenörlerime ve oyuncularıma sozsuz teşekkür ederim. ‘İzzet Baba’mızı bu gün şükranla andık. Bu başarıyı ona verebileceğimiz küçük bir armağan olarak görüyorum” dedi

ADANA AYNI TAS AYNI HAMAM

Geçtiğimiz maçta Bolu Şampiyon olarak polislere yumruk atan ve küfürler yağdıran Adanaspor’lu oyuncular ve yöneticileri okuyucularımızla paylaşmıştık. Son maçtada  salonu karıştırmak isteyen Adanaspor camiasına bu defa polis müdahale etti. Alınan geniş güvenlik önlemleri sayesinde herhangi tatsız bir olay yaşanmadı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.