VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Highway Pazar günü hediye dağıtacak!

10 Mayıs 2013

Highway Outlet Alışveriş Merkezi’nde Pazar günü kutlanacak Anneler Günü nedeniyle müşterilerine ‘Beni Canım Annem’ kampanyası ...

Highway Outlet Alışveriş Merkezi’nde Pazar günü kutlanacak Anneler Günü nedeniyle müşterilerine ‘Beni Canım Annem’ kampanyası ile hediyeler dağıtıyor.

1-12 Mayıs tarihleri arasında ‘Benim Canım Annem’ kampanyası düzenleyen Highway Outlet AVM, Anneler Günü alışverişlerini şans ile buluşturuyor. Kampanya kapsamında 250 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler (öğrenciler için 150 TL) buzdolabından çamaşır makinesine, televizyondan küçük ev aletlerine kadar binlerce sürpriz hediye kazanıyor.

Bunun yanı sıra Anneler Günü kutlamaları kapsamında 11-12 Mayıs'ta bir çok etkinliğe ev sahipliği yapacak olan Highway Outlet Alışveriş Merkezinde, ünlü tarot uzmanı Tuğçe Işınsu'da anneler için çeşitli şovlar yapacak.  

Etkinliğe katılan anneler ayrıca, Yeniçağa Aşçılar Derneği'nin düzenleyeceği yemek yarışmasında kendilerine verilen kutulardan çıkan malzemelerle yemek pişirecekler. En hızlı, en lezzetli yemek pişiren ve en güzel sunan olarak üç kategoride ödüllerin verileceği yarışmalara bütün annelerin katılabileceği ifade edildi. Çocuklara annelerinin portrelerinin çizdirileceği resim atölyesinin yanı sıra yine çocuklar ve anneler için Balonbaz Şov'da Highway'de olacak. Maskotlar ve animatörlerle renk katılacak olan etkinliklerde annelere sürpriz hediyeler sunulacak.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.