VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Polisi yumrukladılar

9 Mayıs 2013

Boluspor ile Adanaspor arasında oynanan maçın ardından konuk takım oyuncuları ile emniyet güçleri arasında arbede ...

Boluspor ile Adanaspor arasında oynanan maçın ardından konuk takım oyuncuları ile emniyet güçleri arasında arbede çıktı. Olaylar sırasında bir polis memuru yüzüne darbe aldı. Maçtan önce sağduyu çağrısı yapan Adanaspor Başkanı Tevriz Dura’nın soyunma odası önünde küfürler savurması herkesi şok etti.

Haber: Murat ÇELİK

Yarı final ilk karşılaşmasında deplasmanda Adanaspor’a 81-70 kaybeden Boluspor, ikinci karşılaşmada rakibini evinde ağırladı. 17 Temmuz Spor Salonu’ndaki ikinci maçı kırmızı beyazlı temsilcimiz 72-60 kazanında rakip kızdı. Maç sonunda iki takım oyuncuları birbirine girince ortalık bir anda karıştı. Çevik kuvvet ekiplerinin müdahalesiyle saha içindeki olaylar yatıştırılırken, soyunma odasında da kavga çıktı. Adanasporlu basketbolcular, kendilerini soyunma odasına sokmak isteyen polise sataşınca arbede çıktı. Yaşanan kargaşada yüzüne darbe alan bir polis yaralandı.

Kulüp başkanı küfür yağdırdı

Karşılaşma öncesi Adana gazetelerine demeç veren Başkan Tevriz Dura, “Tahriklere kapılmayacağız. Rakibimizle futbolda çok karşılaştık. Ne Adana’da ne de Bolu’da olaylar yaşanmadı. Burada da öyle olacak. Yöneticilerimizin bir fevri hareketi başka şeylere yol açabilir” açıklamalarında bulundu. Ancak başkan bile kendi söylediklerinin arkasında duramadı. Tevrik Dura, polislerin kendisini soyunma odasına sokmak istediği sırada, bazı kişilere tepki göstererek, “A…. korum lan sizin” diye tehditler savurdu.

Tribünlere tripotu kaldırınca…

Adanalıların terbiyesizliği bununla da bitmedi. Basın tribününde kamerayla maçı kaydeden Adanalı kameraman, kameraya takılan tripotu havaya kaldırarak Boluspor taraftarlarının olduğu tribüne gösterdi. Taraftarlarında kendisine tepki göstermesi üzerine elindeki kameraya sarılan şahıs, tribünleri kayda aldı. Çevik kuvvet ve Bolusporlu yöneticiler araya girerek taraftarları sakinleştirmeye çalıştı. Tribünlere tripotu kaldırarak hareket çeken kameraman, daha sonra polis kordonunda salondan çıkarıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.