VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bu çocuklar Bolu'ya madalya ile döndüler

8 Mayıs 2013

Dağkent Zihinsel Yetersiz Çocukları yetiştirme ve Koruma Vakfı Spor Kulübü sporcuları Konya’da düzenlenen müsabakalardan altın ...

Dağkent Zihinsel Yetersiz Çocukları yetiştirme ve Koruma Vakfı Spor Kulübü sporcuları Konya’da düzenlenen müsabakalardan altın madalyalarla döndü.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Kulüp Başkanı Hikmet Manaz ve sporcular müsabakalarla ilgili bilgi verdiler. Kulüp Başkanı Hikmet Manaz,“Konya’daki İç Anadolu ve Karadeniz illeri arası grup müsabakasında Bolu’yu Dağkent Engelliler Spor kulübü olarak 4 atletizm dalında 4 de masa tenisinde temsil ettik. Atletizm dalında öğrencilerimiz 5 madalya aldılar. 2 birincilik, 2 ikincilik bir de üçüncülüğümüz var. Masa tenisinde ayrıca üçüncülüğümüz var” diye konuştu.

Manaz, “26-28 Mayıs tarihlerinde Atletizm dalında Denizli’de, masa tenisi sporcuları da Ağrı’da Türkiye şampiyonasına katılacak. İnşallah Türkiye şampiyonasında derece yapacaklardır” dedi.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’da sporcuları başarılarından dolayı kutlayarak şöyle konuştu: “Bu çocuklarımızı her yönden geliştirmeye yönelik olarak çalışmaları yapan vakıflarımız var, belediye ve devletin kurumları var. Aynı zamanda bizi spor dalında da temsil ediyorlar. Hatta uluslararası yarışmalarda temsil eden çocuklarımız var. Biz çocuklarımızla gurur duyuyoruz. Asıl bu çocuklarımızı yetiştirenlerle gurur duyuyoruz. Bu çocuklarımız da kendilerini hayatın içinde hissediyorlar. Şu anda engelli çay bahçesinde tamamen onların çalıştığı şekilde, normal işyerlerinde de çocuklarımız olmaya başladı. Bunlar bizi sevindiriyor. Birlik beraberlik içinde çocuklarımızı daha motive ederek hayatta mutlu olarak yaşayabilmelerini sağlamak, hem de sosyal etkinliklerin tamamında etkili olmalarını sağlayabilmek için onlara destek veren vakfımıza ve öğretmenlerimize yardımcı olmak içinde biz elimizden geleni yapacağız.”

Başkan Yılmaz konuşmasının ardından sporculara çeşitli hediyeler verdi.

“Bu çocuklarımızla gurur duyuyoruz”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.