VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Alaaddin Yılmaz'dan olay yaratacak sözler!

7 Mayıs 2013

HABER: Abdullah CEYHAN   Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, CHP Milletvekili Tanju Özcan ile Bolu'daki bazı gazete ...

HABER: Abdullah CEYHAN

 

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, CHP Milletvekili Tanju Özcan ile Bolu'daki bazı gazete ve köşe yazarlarına çok sert tepki gösterdi. Yılmaz, “Biz yokken meydanı boş bulanlara bir iki şey söylemenin vakti geldi. Alaaddin Yılmaz'ın çalışmalarının önüne geçemeyeceksiniz” diye konuştu. Bazı basın yayın kuruluşlarına da isim vermeden, ““Dönmeler, şerefsizler. Bunlarda Alaaddin Yılmaz fobisi var. Fobikler” dedi.

TANJU ÖZCAN’A, “ADAMSAN GİT GEREĞİNİ YAP”

Basın mensupları ile bir araya gelen Yılmaz, Spor Toto Süper Lig'de 19'uncu şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ı tebrik etti. Fenerbahçeli olmasına rağmen boynuna Galatasaray atkısı takan Yılmaz, "Galatasaray'ı tebrik ediyoruz. İnşallah gelecek yıl şampiyonlar liginde yüzümüzü güldürmeye devam ederler" dedi. Yılmaz daha sonra boynundaki atkıyı Olay Gazetesi Muhabiri Duygu Kaya'ya hediye etti. Başkan Yılmaz 18'inci madde uygulamasına tepki gösteren CHP'lileri sert dille eleştirdi. Tanju Özcan'ı yerden yere vuran Yılmaz, "Varsa elinde belge, bilgi, gider dava açarsın. O komisyonda CHP'li üyelerde var. Sen partine mensup olan üyelerine satılık adam etiketi yapıştırdın. Kendi geleceğin için insanları harcama. Enişteni harcadığın gibi onları da harcama. Sözüm ona hukukçu olarak geçiniyorsun. O diplomayı işportadan mı aldın? Varsa belgen gider suç duyurusunda bulunursun. Adamsan git gereğini yap" diye konuştu.

“DÖNMELER…”

Yılmaz daha sonra Bolu'daki bazı gazete ve köşe yazarlarına inanılmaz şekilde yüklendi. İsim vermeyen Yılmaz, “Dönmeler, şerefsizler. Bunlarda Alaaddin Yılmaz fobisi var. Fobikler. Alaaddin Yılmaz'ın çalışmalarını gölgelemeye gücünüz yetmeyecek. Güneş balçıkla sıvanmaz. Kime ne verdiğimi sorup duruyorlar. Bunların arpaları bitti. Arpaları biten sülükler” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.