VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Emniyet Müdürü olaylara el attı

4 Mayıs 2013

Bolu'da Cuma gecesi İzzet Baysal Caddesi'nin trafiğe kapatarak polislerle karşı karşıya gelen grubun Kardelen Meydan'ında ...

Bolu'da Cuma gecesi İzzet Baysal Caddesi'nin trafiğe kapatarak polislerle karşı karşıya gelen grubun Kardelen Meydan'ında yapacağı basın açıklaması ve yürüyüşü göstericilerin Bolu Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ile görüşmelerinin ardından iptal edildiği ifade edildi.

Edinilen bilgiye göre, Bolu'da, 5 gün önce iki kişinin genç bir kızı sözle taciz edip, dövmesi ile başlayan olaylar, dün gece kentte gerginliğe yol açtı ve taraflar sürekli olarak birbirlerine taş ve sopalarla saldırmaya başladılar. Yaşanan bu olaylar son olarak Cuma gecesi kentin en işlek caddesinde tacize uğrayan kızın yakınlarının polisle karşı karşıya gelmesiyle doruk noktaya ulaştı. Şahısların Atatürk Orman Parkı'ndan Hükümet Meydanı'na kadar yapacağı yürüyüş ve olabilecek gerginlik öncesinde Bolu Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar sözlü tacize uğrayan kızın yakınları ile görüştü. Durmuşlar, şahısları ikna ederek yürüyüşün yapılmaması ve herkesin güvenliğinin devletin kontrolünde olduğunu söyleyerek sağduyulu olunmasını istedi. Taraflar yapılacak olan yürüyüşü iptal ettiler.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.