VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Önce dövdü sonra para verdi

4 Mayıs 2013

   Haber: Abdullah CEYHAN - Murat ÇELİK Bolu’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada, borçlu olduğu ...

 Haber: Abdullah CEYHAN - Murat ÇELİK

Bolu’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada, borçlu olduğu şahıs döven ayakkabı boyacısı, daha sonra da yaralı şahsın cebine 100 Euro koyarak teselli etmeye çalıştı.

Olay, saat 12:00 sıralarında İzzet Baysal Caddesi’ndeki Tabaklar Cami önünde yaşandı. İddiaya göre, ayakkabı boyacılığı yapan Kamil A. ile Mehmet T. (56) arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet T.’ye borcu bulunan boyacı Kamil A., şahsı darp etti. Yüzüne aldığı darbeler sonucu kanlar içinde kalan Mehmet T. yerde kalırken, olay yerine ambulans çağırıldı. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaralı şahsa müdahale ederken, iki şahıs arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Boyacı Kamil A., darp ettiği Mehmet T.’ye, “Al bak bu 100 Euro. Bu 100 Euro’yu al, koy cebine. 150 lira daha alacağın var” dedi. Bunun üzerine dayak yiyen Mehmet T. ise, “100 Euro kaç para yapıyor” diyerek alacağını hesaplamaya çalıştı. Bu sırada sağlık ekipleri tedavi etmeye çalışırken, yaralı Mehmet T’nin parayı sol eliyle cebine koyması dikkat çekti.

Olayın ardından yaralı şahıs hastaneye kaldırılırken, bir süre ayakkabı boyamaya devam eden Kamil A. ise polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.