VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Olacak iş değil...

4 Mayıs 2013

Bolu’da dün gece evlerinin önünde çocukların top oynaması yüzünden iki komşu aile arasında çıkan kavgada ...

Bolu’da dün gece evlerinin önünde çocukların top oynaması yüzünden iki komşu aile arasında çıkan kavgada 8 kişi yaralandı. Bakkal dükkanını basan 20 kişi demir sopa ve levyelerle aralarında cami müezzininde bulunduğu 8 kişiyi hastanelik etti.  

Edinilen bilgiye göre, olay İzzet Baysal Mahallesi Tezcan Sokak’ta meydana geldi. Mahallede komşu olan iki ailenin çocukları evlerinin önünde top oynarken aile bireyleri arasında tartışma çıktı. Geçtiğimiz aylarda da yine top yüzünden çıkan kavga diğer komşuların araya girmesiyle sakinleştirilmişti. Dün gece çocukların oynadığı top yüzünden iki aile yeniden karşı karşıya geldi. 20 kişilik grup Ergene ailesinin işlettiği bakkal dükkanını bastı. Şahıslar ellerindeki demir levyeler ve sopalarla Osman Faruk Ergene, Havva Ergene, İsmail Ergene ve Gazi Ergene'yi dövdü. Mahallede bulunan caminin müezzini Cuma Ergene ile Bolu Barosu avukatlarından Adem Ergene’de saldırganların hedefi oldu.

MAHALLELİ ŞİKAYETÇİ

Olayda Ergene ailesinden 6 kişi ve ismi belirlenemeyen 2 kişi yaralanarak Köroğlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındılar. Polis ekipleri mahalleyi ablukaya aldı. Mahalle sakinleri yaşanan olaya tepki gösterirken, “Bu kaçıncı oldu. Bakkal dükkanı basmak ne demek. Mahallenin huzurunu kaçırdılar” diyerek yaşanan olaya tepki gösterdiler. Polis ekipleri kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

1 yorum yapılmış
  • yakın
    3 Mayıs 2013 • 11:00
    Taraflı haber yapmaktan vazgecın
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.