VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolulu'lara kendi projesini anlattı

3 Mayıs 2013

Bolu'ya giden Bitlis Hizan Öğretmenevi Müdürü Ekinci, 'Birlikte Başaralım' projesi paylaşım toplantısına konuşmacı olarak katıldı. Doğu-Batı ...

Bolu'ya giden Bitlis Hizan Öğretmenevi Müdürü Ekinci, 'Birlikte Başaralım' projesi paylaşım toplantısına konuşmacı olarak katıldı.

Doğu-Batı Kardeşlik Köprüsü kapsamında Bolu'ya gelen Bitlis Hizan Öğretmenevi Müdürü Ayhan Ekinci, 'Birlikte Başaralım' projesi paylaşım toplantısına konuşmacı olarak katıldı.

Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert, milli eğitim şube müdürleri ile okul müdürleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu tarafından bir açılış konuşması yapıldı. Daha sonra Bitlis Hizan Öğretmenevi Müdürü Ayhan Ekinci, 'Birlikte Başaralım' projesi hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Görsel sunum eşliğinde katılımcılara aktarılan projeyle ilk ve ortaöğretim öğrencilerini SBS, YGS ve LYS'ye hazırlayarak tüm alanlarda en üst düzeyde başarıyı elde etmeleri hedefleniyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.