VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Vali İbrahim Özçimen ile birlikte kitap okudular

3 Mayıs 2013

      Bolu'da düzenlenen kitap günlerine katılan Vali İbrahim Özçimen ve beraberindeki protokol üyeleri öğrencilerle birlikte kitap ...

Bolu'da düzenlenen kitap günlerine katılan Vali İbrahim Özçimen ve beraberindeki protokol üyeleri öğrencilerle birlikte kitap okudu.

Bolu'da valilik ve belediye, öğrencilerin ve vatandaşların kitap okumaya yönlendirmek amacıyla 'Kitap Günleri' düzenledi. Bu yıl 1'incisi düzenlenen Kitap Günleri'ne Türkiye'nin çeşitli illerinden 28 yayınevi katıldı.

Vali İbrahim Özçimen ve beraberindeki protokol üyeleri, öğrencilerle birlikte kitap okudu. Daha sonra beraberindekilerle stantları gezen İbrahim Özçimen, "Cıvıl cıvıl bir ortam. Çocukların ortalıkta dolaşması beni tarifsiz derecede mutlu ediyor. Bu çocukların iyi yetişmesi derdindeyiz. Bu sadece kitapla olacak. Onların yemeğe koşar gibi kitaplara koşması çok güzel bir duygu. Ruhumuzun açlığı da kitaplarla giderilecektir. Çocuklarımıza ne sunarsak onlar onu alacaktır. Bu nedenle onlara kitap gibi güzel şeyler sunmak lazım. Önümüzdeki yıllarda bu işi daha kurumsal hale getireceğiz. Bu çocukların gönülleri aydınlanırsa dünya aydınlanır. 28 yayınevi bugün burada . Her yayınevi bir yazar getirip imza günü düzenleyecektir. Çocuklarımızla okuyucularla sohbet düzenlenecek. Bolu için müstesna bir gün. Hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.