VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Polisin zamanında müdahalesi gerginliği önledi

3 Mayıs 2013

Bolu’da son zamanlarda iki grup arasında yaşanan gerginlik, Emniyet Müdürlüğü birimlerinin zamanında müdahalesi ile yatıştırılmaya ...

Bolu’da son zamanlarda iki grup arasında yaşanan gerginlik, Emniyet Müdürlüğü birimlerinin zamanında müdahalesi ile yatıştırılmaya çalışılıyor. Önceki günlerde Çıkınlar Mahallesi’nde doğu kökenli bir kişiye ait minibüsün pompalı tüfekle taranması sonrasında iki grup arasında tırmanma eğiliminde olan gerginlik, Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesi ile yatıştırıldı. Dün akşam gruplar arasında Büyük Camii’nin önünde yaşanan kavga sonrası, Emniyet Müdürlüğü'nde hareketli saatler yaşandı. Emniyet yetkilileri taraflarla görüşerek, yeni bir kavga olayına meydan vermeyeceklerini kendilerine net bir dille ifade ettiler.  

 

Edinilen bilgiye göre, doğu kökenli olduğu ifade edilen bir grup önceki hafta Serkan S. isimli şahsın kız arkadaşını darp etti. Daha sonra Serkan S. ve arkadaşları şahısların Çıkınlar Mahallesi’ndeki evlerinin önünde minibüsü pompalı tüfekle ateş ederek camlarını kırdılar. Polis ekipleri iki grup arasında gerginlik için alarmda beklerken, Perşembe akşamı sinirler yeniden gerildi.

 

 POLİS MERKEZİ ÖNÜNDE TOPLANDILAR

 Bolu Belediye binasının önünde bu seferde pompalı tüfekle kullanılamaz hale getirilen minibüsün sahibi ve yakınları, Serkan S.’ın 15 ve 16 yaşlarında 4 yakınını darp ettiler. Olayı duyan Serkan S. yaklaşık 100 kişiyle Merkez Karakolu'nun önüne gitti. Şahısların kendilerine verilmesini isteyen öfkeli grup, polis müdürleri ve amirleri ile bir süre görüştükten sonra sakinleşerek dağıldı.

Daha sonra Bahçelievler Polis Karakolu’nun önünde bekleyenlerle görüşen emniyet müdür yardımcıları gergin ortamı yumuşattılar. Karakolun önünde toplanan grup bir süre sonra dağılırken, polis gece boyunca kentin önemli noktalarında geniş güvenlik önlemleri aldılar.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.