VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'den Bolu Belediyesi'ne siyah çelenk

30 Nisan 2013

  Cumhuriyet Halk Partisi CHP) Bolu İl Teşkilatı, 18. Madde uygulamalarını protesto etmek amacıyla Bolu Belediye ...

Cumhuriyet Halk Partisi CHP) Bolu İl Teşkilatı, 18. Madde uygulamalarını protesto etmek amacıyla Bolu Belediye Binası önüne siyah çelenk bıraktı.

18'nci madde uygulamalarının denetlenmesi için harekete geçen CHP Bolu İl Teşkilatı, ilk protestosunu gerçekleştirdi. Geçtiğimiz günlerde Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın danışmanı Yaşar Taşkıran'ın, rüşvet almak suçundan cezaevine gönderilmesiyle harekete geçen CHP Bolu İl Teşkilatı, uygulamaların denetlenmesi ve Bolu Belediyesi'ni protesto etmek amacıyla toplandı. Bolu Belediye Binası önünde toplanan yaklaşık 200 kişiye hitap eden CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, "18'nci madde uygulamaları basit bir konu değildir. 18'nci madde arsa ve arazi düzenleme maddesidir. Burada Bolu halkı mağdur edilmektedir. Ancak Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, bu yüzden tutuklanan bir arkadaşı için, 'hayırlısı olsun' demişti. Bu kadar pişkinlik olmaz. Sayın Başbakan'a Bolu'nun durumunu anlattım. Sağ olsun belediyeye müfettiş gönderdi. Bu 18'nci madde uygulamasının takipçisi olacağız" diye konuştu.

Milletvekili Tanju Özcan'ın konuşmasının ardından yürüyüşe geçen grup Belediye Binası önüne geldi. Tanju Özcan'la birlikte Merkez İlçe Başkanı Faruk İyigün, belediyenin giriş kapısına siyah çelenk bıraktı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.