VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Ahmet Baysal'dan çağrı

30 Nisan 2013

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, 11-12 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan İzzet Baysal'a Şükran ...

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, 11-12 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan İzzet Baysal'a Şükran Yürüyüşü'nde bütün Bolulular merhum İzzet Baysal'a sevgisini görmek istediğini söyledi.

 İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, 11-12 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan İzzet Baysal'a Şükran Yürüyüşü'nde bütün Bolulular merhum İzzet Baysal'a sevgisini görmek istediğini söyledi.Bu yıl ilk defa Bolu Kent Konseyi tarafından organize edilen program öncesinde İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal Bolu'ya geldi.

AHMET AMCA ÇOK MEMNUN

Şükran günleri öncesinde yine Bolululara seslenen Ahmet Baysal, İzzet Baysal'a Şükran Yürüyüşü'nde Boluluların İzzet Baysal'a sevgisini görmek istediğini ifade ederek, "Biz ilk defa bu sene bir yanlışlığı düzeltiyoruz. Tören Atatürk'e saygı ile başlıyor. Daha önce büyük yanlışlık yapmışız. Atatürk bu milleti bize kavuşturan, tek bayrak altında, tek vatan içinde vicdani hür olarak yaşamamıza imkan veren büyük Atamız. Onun önünde kimse olamaz. Biz törenlere daha önce İzzet Baysal Anıtı önünde başlıyorduk, daha sonra gidip saygı duruşunda bulunuyorduk. Benim ilk dikkatimi çeken ve ilk memnun eden ve ilk defa da üzüldüğüm daha önce neden düşünemedik diye büyük yanlışlık düzeltilerek program yapılmış. Daha önce bunu düzenleyenlere bir şey demiyorum, hepimiz iyi niyetliyiz ama daha önce düşünememişiz. Programı yapanlar İzzet Baysal'a şükran günü olduğu için onun anıtı önünde başlatmayı düşünmüşler ama sonra gidip de Atatürk'ün önünde saygı duruşu olmaz. Bu sene ilk hoşuma giden şey o oldu benim" diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.