VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Kamer Genç'i yerden yere vurdu

29 Nisan 2013

    AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in Aile ve Sosyal ...

AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'e yönelik sözlerine tepki gösterdi. Sayın, "Kendisi sürekli alkol içer ve sürekli küfür eder.Kendisi başka hiçbir işse yaramaz" ifadelerini kullandı.

Sayın, AK Parti Bolu İl Başkanlığı İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. CHP Tunceli Milletvekli Kamer Genç'in Bakan Fatma Şahin'e çok büyük bir saygısızlık yaptığını ifade eden Sayın, "Geçtiğimiz hafta Kamer Genç diye bir adam var. CHP'nin Tunceli Milletvekili bu adam her zaman bir yerlerde Milletvekili olur. Kendisi sürekli alkol içer ve sürekli küfür eder. Kendisi başka hiçbir işse yaramaz. CHP bunu hala mecliste muhafaza eder. Çünkü bir aşiret mensubudur. Kamer Genç'in arkasında aşiret vardır. Sırf o bölgeden oy alabilmek için Kamer Genç'i CHP Meclis'e getirir, Meclis'te oturtur, hem milletvekillerine hem de aziz milletimize o içkili ağzı ile küfür ettirir. Kamer Genç geçen hafta Aile Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'e çok büyük bir saygısızlık yaptı. Meclis kınama cezası verdi. Eğer hala Kamer Genç denen adamı bu Meclis'te muhafaza edecekse CHP, Kamer Genç'in bütün yaptığı saygısızlıkların bütün yaptığı kötülüklerin bizzat sahibi CHP'dir." diye konuştu.

Bu arada toplantıya, İl Başkanı Ömer Sayın'ın yanı sıra Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkan Vekili Haluk İnceler, İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İlçe Başkanları ve İlçe Belediye Başkanları'nın yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.