VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolunun ekonomisi konuşuldu

29 Nisan 2013

  AK Parti'nin 81 ilde başlattığı Kent Ekonomileri Forumu kapsamında, Bolu'da STK'larla çalıştay ve toplantı gerçekleştirildi. Bolunun ...

AK Parti'nin 81 ilde başlattığı Kent Ekonomileri Forumu kapsamında, Bolu'da STK'larla çalıştay ve toplantı gerçekleştirildi.

Bolunun Karacasu beldesinde bulunan Gazelle Otel'de verilen öğle yemeği sonrası başlayan çalıştay ve toplantının moderatötlüğünü Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mustafa Gençer yaptı. Çalıştay ve toplantıya AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu, ilçe belediye başkanları, Bolu Belediyesi Meclisi üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, Ak Partili teşkilatlar, sivil toplum kuruluşu ve meslek kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Çeşitli sivil toplum örgütlerinin katıldığı toplantının açılış konuşmasını AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın yaptı.

"DOĞRU İŞLER YAPANIN YANINDA OLMALIYIZ"

Sayın, konuşmasında, "Bolu'da yaşayan insanlar olarak Bolu'yu ve Bolu'daki sivil toplum kuruluşlarını temsil eden kuruluşlar olarak Bolulu olmanın bizim omuzlarımıza yüklediği sorumluluğun gereğini yerine getirmek için yaptığımız bir toplantıdır bu." dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.