VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Nefes kesen operasyon

28 Nisan 2013

    Bolu’da bir çok apartman ve proje yapan müteahhit kardeşler E.A. ile M.A, Bolu polisi ile ...

Bolu’da bir çok apartman ve proje yapan müteahhit kardeşler E.A. ile M.A, Bolu polisi ile İzmit polisinin ortaklaşa düzenledikleri şafak baskınıyla gözaltına alındı.

Bolu'da, bir inşaat firmasının sahibi E.A ile kardeşi M.A., düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Küçük yaştaki kıza cinsel istismar, adam yaralama, dolandırıcılık suçlarının da aralarında bulunduğu bir çok olaydan aranan E.A ve M.A.'nın dosyalarının kabarık olduğu öğrendi.

İzzet Baysal Caddesi'ndeki bir işhanında inşaat firması bulunan ve Bolu'da bir çok apartman yapan E.A. ile kardeşi M.A. Bolu ve İzmit Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonla gözaltına alındı. İzmit'te bir çok suça karışarak Bolu'ya kaçan E.A ve kardeşi M.A., sahte kimlik düzenleyerek müteahhitlik yapmaya başladı. Altlarına çektikleri son model lüks cipler ile Bolu sokaklarında boy gösteren E.A ve M.A, önceki sabah düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Bolu ve İzmit Emnyet Müdürlüğü terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından hazırlanan özel ekip, E.a ve M.a'nın Dağkent'te kiraladıkları 3 eve baskın düzenledi. Sabaha karşı 05.00 sıralarında önceden belirlenen adreslere giren polisler M.A.'yı kıskıvrak yakaladı. Polisler'den kaçmayı başaran E.A ise Tem Otoyolu'nda barikat kuran jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Bolu Emniyet Müdürlüğüne götürülen E.A. ile M.A, ifadelerinin ardından İzmit'e gönderildi. E.A ile M.A.'nın Bolu'da sahte kimlikle iş yaptıkları. küçük yaştaki kıza cinsel istismar, dolandırıcılık, adam yaralama ve hırsızlık suçlarından sabıkaları olduğu öğrenildi.

E.A ve M.A'nın tutuklanarak İzmit'te cezaevine gönderildikleri öğrenildi.

Kaynak: www.medyabolu.com

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.