VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Kimse Yok Mu Bolu'da

26 Nisan 2013

        Türkiye'de ve dünyanın birçok bölgesinde yardıma muhtaç insanların imdadına yetişmeyi görev bilen Kimse Yok Mu ...

Türkiye'de ve dünyanın birçok bölgesinde yardıma muhtaç insanların imdadına yetişmeyi görev bilen Kimse Yok Mu Derneği , Türkiye'deki yapılanmasını her geçen gün genişletiyor. Bu vesileyle derneğin Bolu Şube açılışı bugün geniş katılımlı törenle gerçekleştirildi.

Kimse Yok Mu Derneği Türkiye'nin bir çok ilinde faliyete geçirdiği şubelerine bir yenisini Bolu'da ekledi. İhsaniye Mahallesi Kır Sokak'ta faliyet gösterecek olan şube açılışına, Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar,Kimse Yokmu Derneği Gen. Başk. Yrd. Celal Türkoğlu,çok sayıda protolok ve vatandaş katıldı.

40 ŞUBE 97 ÜLKE

Açılış töreninde konuşan Türkoğlu Kimse Yok Mu Derneğinin şimdiye kadar gerçekleştirmiş olduğu faliyetler hakkında bilgi verdi. Gen. Başk. Yrd. Celal Türkoğlu yurt içinde 270 bin başvuru olduğunu belirterek, " Ücra köşe diye bir kavram kalmadı. En ücra noktalara kadar yardım konusunda kapımızı kim çalarsa eliimizi uzatıyoruz. Sizin yardımlarınızı doğru adreslere ve insanlara ulaştırıyoruz. 2013 yılı içerisinde 40 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz. Bolu bu halkalardan biri. Yurt dışında ise şuana kadar 97 ülkede faliyet gösteriyoruz" dedi

İSLAM MEDENİYETİ VURGUSU

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yaptığı konuşmasında," Derneğimiz hayır işlerinde bulunan derneklerimizden. Dünyada karşılıksız veren tek medeniyet İslam Medeniyetidir. Bunu dünyanın algılaması çok zor. Gittiğimiz yerlerde bazı şeyleri anlatmakta zorluk çekiyoruz. Biz yaptığımız yardımı gizli yaparız" dedi.

"YARDIMI SANAT GİBİ YAPAN BİR MEDENİYETİZ"

Belediye Başkanının ardından kürsüye çıkan Bolu Valisi İbrahim Özçimen, " Vermek bizim medeniyetimizin şiyarıdır.İnsan verdiği kadar insandır. Vermeyi bir sanat gibi yapanda bizim medeniyetimizdir.Sadaka taşları bizim medeniyetimizindir. O sadakayı alan mülkün sahibinden alır. Bunun delili gelenlerin çıplak gelmesi gidenlerin hiçbirşey götürmeden gitmesidir" ifadelerini kaydetti.

Yapılan konuşmaların ardından Bolu İl Müftüsü Mehmet Şahin'in yaptığı dua ile şube açılışı gerçekleşti. Bolu Protokolü ve vatandaşlar şubeyi gezdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.