VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Polonyalı akademisyenler, 'Özel Eğitim'i anlattı

26 Nisan 2013

  Öğrenci Değişim Programı Erasmus kapsamında Abant İzzet Baysal Üniversitesi'ne gelen Polonya Maria Curie Sklodowska Üniversitesi'nden ...

Öğrenci Değişim Programı Erasmus kapsamında Abant İzzet Baysal Üniversitesi'ne gelen Polonya Maria Curie Sklodowska Üniversitesi'nden Dr. Anna Bujnowska ile Dr. Izabela Pietras, ülkelerindeki engelli öğrencilere verilen özel eğitim hakkında bilgi verdi, meslektaşlarıyla fikir alışverişinde bulundu.

AİBÜ Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Topluluğu tarafından Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferanslarda, Polonya'nın ünlü üniversitelerinden biri olan Maria Curie Sklodowska Üniversitesi'nden Dr. Anna Bujnowska 'Engelli Öğrencilerin Psikomotor Gereksinimlerini Uyarma Yöntemleri', Dr. Izabela Pietras ise 'Disleksi-Tanı Koymada Sorunlar' konularında bilgi verdi.

Dr. Anna Bujnowska, Polonya'da engelli çocukların eğitiminde yararlanılan sistemler hakkında öğrencileri bilgilendirirken, Dr. Izabela Pietras ise okuma, yazma ve konuşma bozuklukları ile matematik, bilgisayar ve motor becerilerdeki sorunları öğrencilerle paylaştı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.