VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Elveda play-Off

22 Nisan 2013

Boluspor PTT 1’inci lig 31’inci haftanın kapanış karşılaşmasında deplasmanda Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Kırmızı ...

Boluspor PTT 1’inci lig 31’inci haftanın kapanış karşılaşmasında deplasmanda Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar seyircisiz oynanan karşılaşmada 10 kişi kalan rakibine 1-0 yenilerek Play-Off’a elveda dedi

Boluspor karşılaşmaya Eser, Hakan, Dixon, Ali, Djiehoua, İskender, Cihan, Barbaros, Dalmat, Savaş, Gençer on biri ile çıktı.

Ev sahibi Ankaragücü ise Boluspor karşısına Gökhan, Bilal, Teoman, Metin, Mehmet, Mert, Timur, Volkan, Orhan, Kaan, Gökhan on biri çıktı.

Karşılaşmaya ev sahibi Ankaragücü’nün vuruşu ile başlandı.

Karşılaşmanın ilk dakikalarında iki takımda kontrollü bir oyun sergiledi. Boluspor teknik direktörü Oğuz Çetin uzun biradan sonra Ali Güzeldal ve İskender Alın’a ilk on birde şans verdi. Oyunun ilk bölümünde Boluspor oyunda üstünlüğünü eline geçirdi. Kırmızı beyazlılar rakip tehlikeli pozisyonlar yakaladı. Ev sahibi Ankaragücü ise, zaman zaman Boluspor kalesinde tehlikeli anlar yaşattı. Oyunda hâkimiyeti eline alan Boluspor oyunu Ankaragücü yarı sahasına yıktı. İlk yarım saatlik dilimde karşılaşmada tempo yükselmedi. Oyun sık sık oyuncuların sakatlıkları dolayısıyla durdu. Ankaragücü karşılaşmanın 33’üncü dakikasında gole en çok yaklaşan taraf oldu. Teoman, Boluspor kalecisi Eser ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu auta attı. Her iki takımın çabaları ilk yarıda gol getirmedi ve karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

Boluspor teknik direktörü Oğuz Çetin ikinci yarının başında ilk hamlesini yaptı. Dalmat’ın yerine Alp oyuna girdi. İkinci yarıya iki takımda ilk yarıda olduğu gibi kontrollü başladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Ankaragücü 10 kişi kaldı. Kaan, Barbaros’a yaptığı sert hareket sonrası kırmızı kart gördü bu pozisyonda sakatlanan Barbaros oyuna devam edemedi ve yerini Emre Kılınç’a bıraktı.

Kırmızı beyazlıların Ankaragücü’nün on kişi kalmasından sonra oyunu rakip sahada oynamaya başladı. Bu dakikadan sonra rakip kalede etkili olan Boluspor Savaş ve Emre ile iki pozisyondan sonuç alamadı. Boluspor teknik direktörü Oğuz Çetin son oyuncu değişikliğini yaparak İskender’i oyundan alıp, yerine Aydın Çetin’i aldı.

Karşılaşmanın son bölümlerinde 10 kişi kalan rakibini kendi sahasına hapis eden kırmızı beyazlılar girdiği pozisyonlardan sonuç alamadı.

Karşılaşmanın son dakikalarında korner atışında topla buluşan Gökhan güzel bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Ankaragücü, Boluspor karşısında 1-0 öne geçti.

Karşılaşmada başka gol olmayınca Ankaragücü, Boluspor’u 1-0 yenerek düşme hattından kurtulma umutlarını sürdürdü. Boluspor ise, aldığı bu mağlubiyetle Play-Off’a havlu attı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.