VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

2. Lige az kaldı

20 Nisan 2013

        Boluspor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 2. Ligi’ne yükselme play-off ilk müsabakasında Çankırı Demirspor ile karşı ...

Boluspor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 2. Ligi’ne yükselme play-off ilk müsabakasında Çankırı Demirspor ile karşı karşıya geldi.

Çankırı Demirspor Spor Salonunda oynanan maçın ilk çeyreğini 18-17 geride tamamlayan Boluspor Basketbol takımı, ikinci periyotta skor üstünlüğünü eline geçirdi ve soyunma odasına da 35-40 üstün gitti. İkinci yarıda da üstünlüğünü koruyan Bolusporu, 3. çeyreği 49-54 maçı da 64-73 kazandı.

Karşılaşmanın en skorer ismi Boluspor'dan 27 sayı atan Mehmet Şen oldu. İknici sırada da yine Boluspor'dan 20 sayı ile Ferit Deniz yer aldı.

İki galibiyet alan takımın tur atlayacağı play-off serisinin ikinci maçı 25 Nisan Perşembe saat 19.30 günü Bolu’da oynanacak. Boluspor bu maçı da kazanırsa play-off serisinde finale yükselecek, finalde rakibini elemesi durumunda Türkiye Basketbol 2. Ligine yükselecek olan 3 takım arasından birisi olmak için 6 takımın yer alacağı grupta mücadele edecek.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.