VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

7 ülkeden Bolu'ya geldiler

20 Nisan 2013

  Bolu'da düzenlenen Uluslararası Frizbi Turnuvası'na 7 ülkeden katılım sağlandı. Turnuvaya dostluk rüzgarı hakim oldu. Bolu'nun ...

Bolu'da düzenlenen Uluslararası Frizbi Turnuvası'na 7 ülkeden katılım sağlandı. Turnuvaya dostluk rüzgarı hakim oldu.

Bolu'nun Karacasu Beldesinde bulunan bir otelin çim sahasında Uluslararası Frizbi Turnuvası düzenlendi. 7 ülkeden katılımın olduğu turnuva ilk kez Türkiye'de yapıldı. Amerika, İngiltere, Almanya, Avustralya, Romanya, Kanada, Bulgaristan'dan gelen 7 şer kişilik takımların bu sabah açılış karşılaşmasıyla turnuva başlamış oldu. Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun da turnuvanın açılış törenine katılıp sporculara başarılar diledikten sonra frizbi oynadı. Yaklaşık 170 sporcu ısınma hareketlerinin ardından karşılaşmalara başladı.

Turnuvayı düzenleyen ANKA takımının antrenörü Ebru Yücesor, "Türkiye çapında takımlarımız var bunların yarısı üniversite takımı yarısı profesyonel takımlar. Biz Türk Kası ve Anka takımları profesyonel takımlarız. Boğaziçi, Bilkent, İTÜ gibi takımlarımız var. Üniversitelerde oldukça geniş bir seviyede oynanıyor. Amerika doğuşlu bir oyun ama hızla yayılmış bir durumda. Biz de 7-8 yıldır bu oyunu oynamaya oynatmaya çalışıyoruz. Tesis sorunumuz her yerde var. Bu tür çim sahalara ulaşımımız çok zor biz saha çok yapay halı sahalarda oynuyoruz. Yeri geliyor kumlarda oynuyoruz. Fakat yılda bir defa da olsa bu tür turnuvalarda çimde oynama şansı buluyoruz. Bunun parasını da kendi cebimizden ödüyoruz. Burada ki bütün oyuncular kendi paralarıyla buralara geldi. En azından yılda 1-2 defa bu tür çimlerde oynama şansı buluyoruz. Takımlar okulların izniyle kendi turnuvalarını düzenliyorlar. Burada çok farklı ülkelerden gelenler var. Uluslararası düzeyde bir turnuva. Kanada, Avustralya, Almanya,İngiltere, Bulgaristan, Romanya, Amerika gibi ülkelerden gelen arkadaşlarımız var. Bir çok ulusu bir araya getiren bir turnuva oldu " dedi.

Daha sonra takımlar mücadeleye başladı. Turnuvanın bir kaç gün süreceği bildirildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.