VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Yerinde inceledi...

15 Nisan 2013

Cumhuriyet Caddesi'ni İzzet Baysal Caddesi ve Postane Caddesi'ne bağlayan bağlantı yolu trafiğe açıldı. Yurtdışından dönen ...

Cumhuriyet Caddesi'ni İzzet Baysal Caddesi ve Postane Caddesi'ne bağlayan bağlantı yolu trafiğe açıldı. Yurtdışından dönen Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ayağının tozuyla trafik düzenlemesi yapılan İzzet Baysal Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Yılmaz, “Çok güzel bir İzzet Baysal Caddesi’ne kavuşacağız” dedi.

Kentin altını üstüne getiren ve yepyeni projelerle şehir merkezinin görüntüsünü değiştiren Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, aylardır süren çalışmalar sonucu ortaya çıkan görüntüyü incelemek üzere İzzet Baysal Caddesi’nde yürüyüş yaptı. Hayırsever işadamı merhum İzzet Baysal’ın adını taşıyan caddeyi Fransa’nın ünlü caddesi Şanzelize’ye benzetmek için düğmeye basan Yılmaz, projeyi hayata geçirmenin sevincini yaşıyor. Aylardır süren çalışmaların son halini incelemek üzere caddede yürüyüş yapan Yılmaz, trafik düzenlemesine el attı. Demir dubalarla Cumhuriyet Caddesi’nden PTT Caddesi’ne geçişi sağlayacak olan alanda işçilerle sohbet eden Başkan Yılmaz, zemine yapılan cilalama ve beton atma çalışmalarının da ne düzeyde olduğunu kontrol etti.

“HERŞEY BOLU’NUN GÜZELLİĞİ İÇİN”

Başkan Yılmaz’ın incelemeleri sırasında vatandaşlar da çalışmaların ne zaman biteceği yönünde sıkça sorular yöneltti. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise, “Her şeyi Bolu’nun geleceği ve sizler için yapıyoruz. Artık insanlar rahat ve geniş bir caddede yürüyüş yapabilecek. Trafiğin ortasında kalmayacak. Buralar yaz aylarına kadar tamamlandıktan sonra gerçek yüzünü göreceksiniz. Çok güzel bir İzzet Baysal Caddesi’ne kavuşacaksınız” diye yanıt verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.