VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Sert kayaya çarptı...

15 Nisan 2013

Trabzon’un Tonya ilçesinde kurulacak olan Çimento Fabrikası’na ortak olmaya hazırlanan Yılmaz Becikoğlu, bölge halkından ve ...

Trabzon’un Tonya ilçesinde kurulacak olan Çimento Fabrikası’na ortak olmaya hazırlanan Yılmaz Becikoğlu, bölge halkından ve çevreci sivil toplum örgütlerinden fabrikanın kurulumu için gelen tepkiler üzerine hemşerilerine yazılı basın açıklamayla seslendi. Becikoğlu, Çimento Fabrikası konusunda yaşanan sürece ilişkin Tonyalı hemşehrilerine ‘Yatırımı engellemeyin’ çağrısında bulundu.

Yılmaz Becikoğlu, Trabzonlu gazetecilere yaptığı açıklamada, “Tonya ilçemize, yapılmak istenen çimento fabrikasının kuruluş aşamasında kendilerine çevreci sıfatını takan bazı hemşerilerimizin davranışlarının Sayın Çevre ve Şehircilik Bakanımız Erdoğan Bayraktarı da üzecek duruma gelmesi üzerine, fabrikayı kurmak isteyen şirket ortaklarından birisi olarak bu açıklamayı yapma gereği duyduğumu ifade etmek isterim" dedi.

“BU TÜR OYUNLARA GELMEYİN”

Becikoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, “Bolu'da doğan ve Bolu'da iş yapan bir Tonyalı olarak hiçbir zaman baba ocağımla ilişkimi kesmedim. Bugüne kadar Tonya ile ilgili her konuda tüm maddi ve manevi gücümü kullandım. Tonya'nın ve Tonyalı hemşerilerimin yaşantılarını değiştirecek bu büyük projeye de aynı duygularla ortak oldum. Bütün gücümüzle fabrikayı Tonyamıza kazandırmak heves ve azmindeyken birtakım hemşerilerimce yapılan ve yapılmak istenen eylemlerden duyduğum derin üzüntüyü ifade etmek isterim. Sevgili hemşerilerimin bu tür oyunlara gelmemesi Tonya'nın menfaatleri açısından zaruridir. Başta Sayın Bakanımız ve Sayın Belediye Başkanımız olmak üzere Tonya sevdalılarını üzmememiz, aksine onları her konuda desteklememiz gerekmektedir. Söylendiğinin aksine fabrikanın kuruluş yeri itibariyle ne tozu nede dumanı Tonya'mıza zarar verecektir. Kaldı ki gerek toz gerekse duman projede mevcut teknik donanımlarla tamamen izole ve bertaraf edilecektir. Kısa süre sonra bizzat Tonya'ya geleceğimi ve sevgili hemşerilerimle birebir görüşmeler yapacağımı ümit ediyorum. Aklıselim sahibi hemşerilerimizin Tonya'mıza kazandırılacak bu büyük eseri her türlü engellemeye rağmen destekleyeceklerine inancım tamdır. Bu duygular içinde tüm hemşerilerime selam ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.