VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Minibüs gelin kaynanayı biçti...

10 Nisan 2013

Karşıdan karşıya geçmek isteyen gelin ve kaynanaya minibüs çarptı. Kaza sonrasında 30 yaşındaki gelin hayatını ...

Karşıdan karşıya geçmek isteyen gelin ve kaynanaya minibüs çarptı. Kaza sonrasında 30 yaşındaki gelin hayatını kaybederken ortalık savaş alanına döndü.

Hisar Taksi Kavşağı’nda sabah 10:15’de feci bir kaza meydana geldi. Karşıdan karşıya geçmek isteyen gelin ve kaynanaya sanayi istikametine giden Fırat İlhan yönetimindeki 14 AG 072 plakalı minibüs çarptı. Kaza sonrasında 30 yaşındaki Yadigar Gel olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan sürücü Fırat İlhan, minibüste bulunan Hatice Çakır ve ismi belirlenemeyen ve kazada hayatını kaybeden kadının kaynanası Köroğlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Kaza sonrasında hayatını kaybeden Yadigar Gel’in ayakkabıları etrafa saçılırken, minibüsün önündeki hasar kazanın büyüklüğünü gösterir nitelikteydi. Olay yeri savaş alanına dönerken, polis ekipleri yoğun güvenlik önlemleri aldı.

1 yorum yapılmış
  • melungeon14
    10 Nisan 2013 • 11:00
    ---adamlar öküz gibi gaza basıyorlar şehir içi okadar hız yapılırmı yazık ne bulursa garibanı buluyor.ikiside gariban..sanki ecel cekmiş onlar araba önüne atlamış..şoföründe gözüne perde gelmiş yolu boş gördü heralde yazılmış bir kader..ne deseniz boş..--.ömür bitmiş-yiyecek içecek bitmiş...çarpan sadece vesile olmuş azrail onu kullanmış----ALLAH rahmet eylesin.yaralılıara acil şifalar versin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.