VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bunun adı işgüzarlık…

9 Nisan 2013

Mudurnu ile Abant Tabiat Parkı arasındaki bölgede 114 adet villa ve her villanın içerisinde 3'er ...

Mudurnu ile Abant Tabiat Parkı arasındaki bölgede 114 adet villa ve her villanın içerisinde 3'er adet dairenin yer alacağı lüks otel, İl Genel Meclisi engeline takıldı. İnşaat sezonunun kısıtlı bir zaman aralığında yapıldığı Bolu'da, İl Genel Meclisi'nin vereceği kararı geciktirmesi nedeniyle 50 milyon dolarlık yatırımın kaçmasından korkuluyor. Geçtiğimiz günlerde BTSO Başkanı Emin Semercioğlu’nun, Bolu'da yatırım yapmak isteyen girişimcilerin İl Genel Meclis üyeleri tarafından küstürüldüğü açıklaması cuk diye yerine oturdu… İl GeneL Meclisi'nin üyeleri, Semercioğlu'na iş olsun diye tepki göstermişlerdi.

 

Taşkesti'de açılan lüks otelin ardından harekete geçen turizm yatırımcıları yakın bir bölgede ikinci lüks tesisi açmak için harekete geçti. Toplam 350 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçirilmesi planlanan Borvo Termal Resort projesi, Mudurnu ile Abant arasındaki Kilözü köyü mevkiinde Aben Grup imzası ile yapılacak. Devremülk olarak tasarlanan projede 114 adet villa ve her villanın içerisinde 3'er adet daire bulunacak. Borvo Termal Resort projesinin ilk etabı 150 dönüm alana sahip olurken. 2014 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan projede devremülk satışları 14 gece 15 gün olarak yapılacak. Mudurnu ve Abant bölgesinin çehresini değiştirecek proje 5 yıldızlı otel konseptiyle tasarlandı. Evcil hayvan otelinin, golf sahasının ve binicilik alanlarının yer aldığı Borvo Termal Bolu projesinde devremülkün kullanım hakkı ömür boyu satın alan kişide olacak. Borvo Termal'de bulunan villaların içerisinde 4 ila 6 kişinin aynı anda kullanabileceği termal havuzlar yer alacak.

İL GENEL MECLİSİ ONAYI NİYE GECİKTİRİYOR

Karacasu beldesinde geçtiğimiz yıllarda yaşanan ve lüks termal oteli yapacak firmanın 2 milyon TL'lik teminatının yakılarak projenin iptal edilmesiyle büyük bir tesisi elinden kaçıran Bolu'da ikinci tehlike yine kapımıza dayandı. Mudurnu ile Abant Tabiat Parkı arasındaki bölgede 50 milyon dolarlık yatırımı gerçekleştirmek isteyen Aben Grup, İl Genel Meclisi'nden çıkacak kararı bekliyor. İl Genel Meclisi'nin inşaat sezonunun kısa olması nedeniyle bir an önce çalışmalara başlayacak olan yatırımcıya verilecek onayı geciktirmesi akıllarda soru işaretlerine neden oluyor. İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu'nun üyeleri olağanüstü toplantıya çağırma yetkisi bulunurken İl Genel Meclisi'nin Bolu için böylesine önemli bir proje için bir adım bile atmamasının nedeni merak ediliyor. Four Seans oteller zinciri gibi büyük bir yatırımcıyı kaçıran Bolu'da 50 milyon dolarlık lüks tesisinde avucumuzdan kaçmasından korkuluyor.

Kaynak: www.medyabolu.com

1 yorum yapılmış
  • süleyman ulus
    8 Nisan 2013 • 11:00
    bahsi geçen yatırımcı firmanın inşaatlarını ve bolu 'daki işlerini takip eden firmanın yetkilisiyim.söz konusu yatırım için gerek vali bey gerekse mücahit bey yetkileri dahilinde ellerinden geleni yapmışlar ve yapmaktadırlar.ancak eksik evraktan dolayı ve bizim yanlış anlamamızdan dolayı geçen haftaki il genel meclisinden mevzii imar onayı geçmemiş imar komisyonuna havale edilmiştir.mücahit bey 10 günlüğüne yurtdışında olduğundan dolayı olağanüstü toplantı yapılamamaktadır.bunun suçlusu vali bey yada mücahit bey kesinlikle değildir.bu haberi düzeltmenizi aksi takdirde yasal olarak düzeltme isteyeceğimizi ihtaren bildiririm.SÜLEYMAN ULUS
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.