VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Ak Gençler Çanakkale yolunda

9 Nisan 2013

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı 100 kişilik ekiple Çanakkale ziyareti gerçekleştirdi. AK Parti Gençlik Kolları'ndaki ...

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı 100 kişilik ekiple Çanakkale ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti Gençlik Kolları'ndaki birlik ve beraberlik ortamı daha da güçleniyor. Taha Furkan Sönmezel'in göreve gelmesiyle birlikte sürekli teşkilat ziyaretleri, mahalle ve ev ziyaretlerini düzenli bir şekilde sürdüren AK Parti İl Gençlik Kolları, anlamlı bir çalışma daha ortaya koydu.

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen Çanakkale şehitlik ziyaretine Bolu İl Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra İlçe Gençlik Kolları üyeleri de katıldı.

Her santim toprağından tarih fışkıran Çanakkale ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Bolu Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, 'Çanakkale'de vatanımız için şehit olan, bizlerden daha küçük yaşlarda vatan uğruna can veren şehitlerimizi anmak için, o ruhu bilen ve idrak eden arkadaşlarla beraber ecdadımıza ziyarette bulunduk. Seddül Bahiri, Conk Bayırını, Seyit Onbaşıyı, Şehitler Anıtını ve daha birçok yeri ziyaret ettik. Savaşı, cepheyi, çileyi yüreğimizde hissettik' dedi.

Son olarak vatanı ve şehitleri basmakalıp sözlerle sahip çıkmaya çalışanların olduğunu ifade eden Sönmezel açıklamasında 'Biz oturduğumuz koltuklardan, basmakalıp sözlerle şehitlerimizi anmayı, şehitlerimiz üzerinden siyaset yaparak oy toplamayı kendilerine görev edinenlere her zaman yaptığımız çalışmalarla cevap verdik ve vermeye de devam ediyoruz. Kimse kusura bakmasın ki, Biz Bolu'da100 AK Genç ki bu daha başlangıçtır, ecdadımızın bizim için yaptıklarını yerinde görerek, kitaplardan okuduklarımızı orada yaşayarak şehitlerimizi anıyoruz. Onların ölü olmadığını bilakis diri olduğunu iliklerimize kadar hissederek dua ediyoruz. Fatihalarla, hatimlerle gittiğimiz bu ziyarete katılan herkesi yürekten kutluyorum' ifadelerine yer verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.