VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Sonuna kadar mücadele bu mu ?

6 Nisan 2013

Ligin 29’ncu hafta karşılaşmasında deplasmanda Manisaspor’a konuk olan Boluspor, 80 dakika berabere getirdiği karşılaşmadan 2-0 ...

Ligin 29’ncu hafta karşılaşmasında deplasmanda Manisaspor’a konuk olan Boluspor, 80 dakika berabere getirdiği karşılaşmadan 2-0 yenik ayrılarak play-off şansını zora soktu.

Son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla ilk iki hayallerini yitiren ve play-off’a katılabilmek için mücadele eden Boluspor, Manisa deplasmanında bozguna uğradı. Geçen hafta kendi sahasında Karşıyaka’ya 1-0 mağlup olarak büyük avantajı tepen kırmızı beyazlı takım, bu haftada Manisaspor’a boyun eğdi. Boluspor zorlu deplasmanda rakibine 2-0 mağlup olarak düşüşe devam etti.

Devre golsüz bitti

Teknik Direktör Oğuz Çetin’in sakatlar ve cezalılar nedeniyle yine farklı bir 11’le sahaya çıktığı karşılaşmanın ilk dakikalarında ev sahibi ekip etkiliydi. Daha 3’ncü dakikada kornerden gelen etkili kafa vuruşunu direk dibinden Serdar çıkardı. Ardından ilk 45 dakika boyunca birbirinden güzel kurtarışlara imza atan Serdar, soyunma odasına takımının golsüz eşitlikle girmesini sağladı.

Serdar’dan büyük hata

İkinci yarıda biraz daha hareketli oynayan Boluspor, bir türlü rakip kalede çoğalamadı. Karşılaşma 80’nci dakikaya kadar golsüz beraberlikle gitti. Ancak 80’nci dakikada İwanski’nin 30 metreden şutunu kaleci Serdar büyük bir hata yaparak içeri aldı. Moraller bozulunca 90’da Kahe durumu 2-0’a getirdi. Boluspor, rakibine yenilerek play-off şansını da zora soktu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.