VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Abant cıvıl cıvıl

6 Nisan 2013

Türkiye’nin cennet mekanı Bolu Abant Tabiat Parkı’nda tatilci yoğunluğu yaşanırken, Arap turistler faytonlar ve atlara ...

Türkiye’nin cennet mekanı Bolu Abant Tabiat Parkı’nda tatilci yoğunluğu yaşanırken, Arap turistler faytonlar ve atlara binerek gol turu yaptı. Cennet mekan insanlarla dolup taştı.

 

Haber: Murat ÇELİK

 

Hava sıcaklığının mevsim normalleri üzerine çıktığı Abant’ta insan kalabalığı yaşandı. Türkiye’nin doğayla birleşen eşsiz mekanlarından biri olan Abant Tabiat Parkı’nda güneş yüzünü gösterince tatilciler akın etti. Yılın dört mevsiminde kartpostal gibi görüntüler oluşturan ve yüz binlerce turistin ziyaret ettiği Abant, eski günlerine döndü. Özellikle tatil için Abant’ı tercih eden Arap turistler, faytonlara ve atlara binerek göl etrafında tur attılar. Abant’ı tepeden gören noktalara masa kuran tatilciler, eşsiz manzarayı izleme fırsatı buldu. Tatilcilerin Abant’a akın etmesi en çok da faytoncuları sevindirdi. At ve fayton sahipleri, tatilcilerin yoğun ilgi göstermesi üzerine büyük sevinç yaşadı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.