VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolulu kursiyerler İspanya'ya gitti

6 Nisan 2013

Bolu İzzet Baysal Mesleki Eğitim Merkezi önderliğinde “Hazır Giyimde Bilgisayar Destekli Kalıp Hazırlama” projesine katılan ...

Bolu İzzet Baysal Mesleki Eğitim Merkezi önderliğinde “Hazır Giyimde Bilgisayar Destekli Kalıp Hazırlama” projesine katılan kursiyerler, eğitimlerini tamamlayarak yurt dışında staj görmek üzere İspanya’ya gittiler.

 

Haber: Murat ÇELİK

Avrupa Birliği (AB) Leonardo Da Vinci Mesleki Eğitim Projesi kapsamında bugüne kadar birçok öğrenci ve kursiyeri yurt dışına götürerek eğitim almalarını sağlayan İzzet Baysal Mesleki Eğitim Merkezi, şimdi de Hazır Giyimde Bilgisayar Destekli Kalıp Hazırlama projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında geçtiğimiz ay bir grup öğrenci ve eğitimci, İsveç’e giderek staj yaptı. Çalışmaların başarıyla tamamlanmasından sonra İsveç grubu yurda dönüş yaparken, şimdi de İspanya grubu yola çıktı. Bir ay boyunca İspanya’nın Sevilla kentinde staj görecek olan kursiyerler öğle saatlerinde Cici Taksi Kavşağı’nda buluştu. 20 katılımcının İspanya yolculuğu öncesi duygusal anlar yaşandı. Çocuklarını yurt dışına gönderen aileler hem sevinç hem de onlardan ayrı kalacak olmanın hüznünü yaşadılar.

7 Nisan ile 5 mayıs tarihleri arasında Sevilla’da hazır giyim üzerine staj yapacak olan kursiyerler, daha sonra belgelerini alarak yurda dönecekler.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.