VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Trafik kazası gerçekleri ortaya çıkardı!

5 Nisan 2013

Bu sabah Yeniçağa gişeleri girişindeki kavşakta meydana gelen trafik kazasının ardından film gibi olaylar ortaya ...

Bu sabah Yeniçağa gişeleri girişindeki kavşakta meydana gelen trafik kazasının ardından film gibi olaylar ortaya çıktı. Yaralı halde mesire alanına kaçan iki şahsın sorgusunda ortaya çıkan gerçekler herkesi şok etti.

Kaza, sabah saatlerinde Yeniçağa gişeleri kavşağında meydana geldi. İstanbul’dan Ankara istikametine seyreden F.Ç. idaresindeki 54 KE 443 plakalı otomobil, yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi düşünce 78 BK 372 plakalı TIR’a hızla yandan çarptı. Kaza sonrası otomobil kullanılamaz hale gelirken, hurda yığınına dönen araçtan yaralı çıkan iki kişi kaçmaya başladı. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri, yaralı olmalarına rağmen olay yerinden kaçan F.Ç. ve O.R. isimli şahısların peşine düştü. Yeniçağa Gölü yanındaki mesire alanına gizlendikleri tespit edilen iki kişi yakalanınca film gibi olay ortaya çıktı.

İstanbul’dan başladı...

Edinilen bilgiye göre, F.Ç. ve O.R. isimli iki şahıs İstanbul’da bıçakla adam yaraladı. Daha sonra İstanbul’dan kaçarak Hendek’e gelen iki arkadaş, buradan 54 KE 443 plakalı otomobili çalarak Ankara yönüne harekete geçti. Bolu yakınlarında bir benzin istasyonuna giren otomobil gaz aldı. Şahıslar aldıkları gazın parasını ödemeden benzin istasyonunda da kaçmayı başardı. Son olarak sabahın erken saatlerinde Yeniçağa ilçesine ulaşan iki firari, trafik kazası yapınca yakalandı. Polis ekipleri tarafından mesire alanında yakalanan şahıslar hemen Gerede Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Şahısların daha sonra İstanbul’a gönderileceği öğrenildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.