VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor Manisa'ya gitti!

4 Nisan 2013

Deplasmanda Manisaspor’la karşılaşacak olan Boluspor, öğle saatlerinde yola çıktı. Teknik Direktör Oğuz Çetin’in 20 kişilik ...

Deplasmanda Manisaspor’la karşılaşacak olan Boluspor, öğle saatlerinde yola çıktı. Teknik Direktör Oğuz Çetin’in 20 kişilik kadrosunda genç oyuncu Mehmet Can da yer aldı.

 

Ligin 29’ncu haftasında deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak olan Boluspor, zorlu karşılaşma öncesi yola çıktı. Son hazırlıklarını sabahın erken saatlerinde yaptıktan sonra öğle saatlerinde Manisa’ya gitmek üzere yola koyulan kırmızı beyazlı takımda Engin Aktürk kadroda yer almazken, genç oyuncu Mehmet Can ise takımla Manisa’ya gitti. Cumartesi akşamı saat 19:00’da oynanacak olan karşılaşma öncesi son hazırlıklarını yarın Manisa’da yapacak olan takım sonra kampa girecek.

İşte kadrodaki isimler

Boluspor’un zorlu Manisaspor karşılaşması öncesi 20 kişilik kadroda şu isimler yer aldı;

“Ali Güzeldal, Aydın Çetin, Abdülaziz Solmaz, Alp Ergin, Barbaros Barut, Beycan Kaya, Cemil Vatansever, Cihan Yılmaz, Emre Kılınç, Eser Altın, Gençer Cansev, Hakan Arslan, İskender Alın, Jimmy Dixon, Mesut Çaytemel, Mehmet Can, Serdar Kulbilge, Savaş Yılmaz, Serge Djiehoua ve Wilfried Dalmat.”

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.