VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Lösemili melekler bir arada moral buldu

1 Nisan 2013

Bolu'da lösemi hastası olan 40 kişi, aileleri ile birlikte Kanser Haftası'nı bir araya gelerek karşıladı.   Bolu'da ...

Bolu'da lösemi hastası olan 40 kişi, aileleri ile birlikte Kanser Haftası'nı bir araya gelerek karşıladı.

Bolu'da 40'a yakın lösemi hastası tek bir çatı altında bir araya geldi. Yaşları 1 ile 20 arasında değişen lösemili çocuklar Bolu Karaçayır Parkı'nda bulunan cafede Kanser Haftası dolayısıyla bir araya gelerek moral buldu. Programa Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, Bolu LÖSEV Aile Komite Başkanı ve İl Temsilcisi Muhammet Ali Kıvrak ile lösemi hastası çocuklar ve aileleri katıldı. Programda konuşan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, " Öncelikle bu ailelere sabır diliyorum. Bu çocuklarımızı toplumla kaynaştırmak lazım. Benim telefon numaram ile belediyenin numarası 24 saat hizmetinizde. İstediğiniz zaman arayabilirsiniz. Bir kızımız burada hastalığı yenmiş. İnşallah diğer hastalarımızda bu hastalığı yenerler."

Başkan Alaaddin Yılmaz'ın ardından konuşan Bolu LÖSEV Aile Komite Başkanı ve İl Temsilcisi Muhammet Ali Kıvrak, " Benim oğlumda lösemili. 40 aile var Bolu'da bu hastalıkla uğraşan. Maalesef hastalık nedeniyle 2 meleğimiz öldü. Tedavi süreci çok sıkıntılı geçiyor. Bu nedenle el ele omuz omuza bu hastalığa direniyoruz. İnşallah güzel günler göreceğiz" diye konuştu.

Programın ardından küçük çocuklar animasyon gösterileri ile eğlenirken ailelerde bu mutluluğa ortak oldu. Daha sonra çocuklar adına parka fidan dikildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.