VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Ölmek mi lazım ?

1 Nisan 2013

  Tabaklar Mahallesi'nde bulunan iki katlı ahşap binanın bir kısmı gece saatlerinde çatırdayarak çökmeye başladı. Büyük bir gürültüyle ...

Tabaklar Mahallesi'nde bulunan iki katlı ahşap binanın bir kısmı gece saatlerinde çatırdayarak çökmeye başladı. Büyük bir gürültüyle çökmeye başlayan bina, çevrede bulunan vatandaşların paniklemesine neden oldu.

Haber: Abdullah Ceyhan

Tabaklar Mahallesi Hattat Emin Barın Caddesi üzerinde, Tapu Kadastro Müdürlüğü'nün karşısında bulunan iki katlı eski ahşap bina yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya. Binanın arka kısmı  gece saatlerinde büyük bir gürültüyle çökmeye başladı. Gürültünün binadan geldiğini fark edemeyen vatandaşlar ise deprem olduğunu zannederek kendilerini dışarı attı. Ahşap binanın çöktiğünü fark eden çevre esnafı ise durumu zabıta ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen zabıta ve polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri aldı. Yıllardır atıl durumda olan bina ise yakın bir zamana kadar kullanıılmaktaydı. Şimdiye kadar her hangi bir olumsuzluk yaşanmaması ise büyük şans.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.