VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Alaaddin Yılmaz'dan şok iddia

26 Mart 2013

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yeni Adliye Sarayı'nın yapılacağı alanda düzenlediği basın toplantısında şok bir ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yeni Adliye Sarayı'nın yapılacağı alanda düzenlediği basın toplantısında şok bir iddia ortaya attı. Yılmaz, "Belki Baro Başkanı'na ısrar ettiği o alandan yer alıp almadığını sorarsanız neden orada ısrarcı olduğunu anlarsınız” dedi. 

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, uzun süredir tartışmalara neden olan Adliye Sarayının yerinin netleştiğini açıkladı. Yılmaz, eski terminal arazisine yapılacak Adliye Sarayı ile ilgili teknik bilgileri basın mensupları ile paylaşırken, gelen bir soru üzerine çok konuşulacak bir iddiada ortaya attı.

Baro Başkanı ile istişare edilip edilmediği sorusunu cevaplayan Başkan Yılmaz, Ferit Atalay ile defalarca görüştüğünü ve çözüm için bir teklifleri var ise Adalet Bakanından randevu almaları gerektiğini söylediğini belirtti.

Başkan Atalay’ın bunu yapmadığını ve şov peşinde olduğunu söyledi. Baro Başkanı Ferit Atalay’ın, adliye sarayının, eski cezaevi alanına yapılması konusunda ki ısrarının nedeninin altında farklı nedenler olduğunu ima eden Yılmaz “Belki Baro Başkanına ısrar ettiği o alandan yer alıp almadığını sorarsanız neden orada ısrarcı olduğunu anlarsınız” dedi. 

Haber: Nermin Kaya Bolu Ekspres Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.