VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bu acıya yürek dayanmaz

25 Mart 2013

  Haber: Abdullah Ceyhan Önceki gün Gerede'de meydana gelen soba faciasının ardından başka bir trajedi ortaya çıktı. Gerede'de önceki ...

Haber: Abdullah Ceyhan

Önceki gün Gerede'de meydana gelen soba faciasının ardından başka bir trajedi ortaya çıktı.

Gerede'de önceki gün meydana gelen soba faciasının ardından acı bir gerçek ortaya çıktı. Soba faciasında 4 kişi hayatını kaybetmiş 8 kişi ise tedavi altına alınmıştı. Dayıoğlu Mahallesi Köroğlu Caddesi'ndeki binanın ikinci katında yaşayan Mehmet (70) ve Fatma Yılmaz (68) çifti, alt kattaki yakınları tarafından evde baygın halde bulunmuştu. 112 Acil Servis ekipleri, yaptıkları kontrolde Yılmaz çiftinin hayatını kaybettiğini belirlemişti. Mehmet ve Fatma Yıldız çiftinin cesetleri, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Gerede Devlet Hastanesi morguna kaldırılmış ve daha sonra yapılan adli tıp incelemesinin ardından toprağa verilmişti.

EVİMDE UYUMAK İSTİYORUM

Edinilen bilgilere göre, 70 yaşındaki Mehmet Yılmaz uzun süredir kanser tedavisi görüyordu. Kanser ile mücadele eden talihsiz adamı uzun tedavi süreçlerinde eşi Fatma Yılmaz hiç yanlız bırakmadı. Gördüğü tedaviden bunalan yaşlı adam doktoruna  kendi evinde uyumak istediğini söyledi. Doktorun izin vermesiyle birlikte  Yılmaz çifti evlerinin yolunu tuttu.  Eve vardıkları zaman  ise  yaptıkları ilk iş sobayı yakmak oldu. Gecenin ilerleyen saatlerinde etkisini arttıran şiddetli lodos ise onların sonunu hazırladı. Kansere boyun eğmeyen  Mehmet Yılmaz ve eşi sobadan sızan gazdan zehirlenerek  hayatlarını kaybettiler.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.