VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Peygamber sevgisi köylere taşınıyor

25 Mart 2013

   Yaklaşan Kutlu Doğum Haftası öncesi Bolu KÖYÜM-DER Derneği örnek bir organizasyonlara imza atmaya devam ediyor.

 Yaklaşan Kutlu Doğum Haftası öncesi Bolu KÖYÜM-DER Derneği örnek bir organizasyonlara imza atmaya devam ediyor. Dernek Bolu genelinde tespit edilen 12 köyde Kutlu Doğum Haftası kapsamında Peygamber Efendimizi(sav) anma programları tertip edecek. Gölcük köyünde düzenlenen etkinliğe Bolu Müftüsü Mehmet Şahin'de katıldı.

Haber: Abdullah Ceyhan

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bolu İl Müftüsü Mehmet Şahin, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın resmi olarak ilan ettiği Kutlu Doğum Haftası'na daha girilmediğini vurgulayarak, " Ama bizim köylerimiz de de dernekler aracılığıyla çeşitli zamanlarda programlar yapılıyor. Bizde bu köyümüzdeki programa geldik. Çok güzelliklere vesile olduğu muhakkaktır. Peygamber Efendimiz (s.a.v) yılın her gününde anılması gerekir. Bunun insanımızda coşkuya vesile olduğu muhakkaktır.” dedi

Bolu KÖYÜM-DER Genel Sekreteri Çetin Ertuğrul ise şunları söyledi, “ Dernek olarak faaliyetlerimize devam ediyoruz. Kutlu Doğum programları çerçevesinde Gölcük köyündeyiz. Sosyal ve kültürel faaliyetlerimize devam edeceğiz. Şehirlerde yapılan bir çok güzel etkinliği köylülerimizle yapacağız. İnşallah hayırlı olur. Şu an başladık. Yaklaşık 12 köyde benzer programlar yapıyoruz” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.