VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Yılmaz;“Üzerimize düşen görevde emrinizdeyiz”

25 Mart 2013

    Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz İmarethane Sosyal Tesisi’nde İnsani Yardım Vakfı’nın yetim çocuklar için verdiği programa ...

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz İmarethane Sosyal Tesisi’nde İnsani Yardım Vakfı’nın yetim çocuklar için verdiği programa katıldı.

İnsani Yardım Vakfı tarafından yetim çocuklar için düzenlenen programa katılan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz; “Burada bir araya gelme maksadınızın çok büyük bir önemi var. Sizler yetimlere sahip çıkmak için bir araya geldiniz. İnancımızın bu konuda bize yüklediği büyük bir sorumluluk var. Yetimlerle ilgili bu sorumluluğu bize hatırlatmanız dolayısıyla son derece ulvi bir görev yaptığınızı ifade ediyorum. Allah yardımcınız olsun. Bizler yerel yöneticiler olarak insanlarımızın her kesimiyle iç içe olmak durumdayız. Daha çok itilmiş yanda kalmış hor görülmüş geçim açısından sıkıntıda olan insanların sığınacağı yer olmak durumdayız. Bu mekânlar bu amaçla yapıldı ve hizmetlerini sürdürüyor. Eğer sizlerin yaptığı çalışmalar içerisinde bizlerin üzerine düşen bir görev olursa bu mekanlarla beraber emrindeyiz” şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.