VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor ilk 6 için tam gaz ilerliyor

24 Mart 2013

Boluspor deplasmanda karşılaştığı Adanaspor'u 1-0 yenerek ilk 6 için önemli avantaj elde etti. Boluspor, kritik Adanaspor ...

Boluspor deplasmanda karşılaştığı Adanaspor'u 1-0 yenerek ilk 6 için önemli avantaj elde etti.

Boluspor, kritik Adanaspor deplasman ından İskender’in 90+1’de attığı golle 3 puanla dönüyor. Kırmızı beyazlı takımımız savunma ağırlı oynadığı maçın son dakalarında rakip kalede etkili olarak haftayı 3 puanla kapatmayı bildi.

Son haftalarda aldığı sonuçlarla taraftarlarını üzen Boluspor Adanaspor maçına yine deplasmanda 3 puan ümidi ile çıktı. Sakat ve cezalıların çokluğunda ev sahibi ekip Adanaspor'a karşı kalesini 90 dakika boyunca savunan Boluspor defansı ve kaleci Serdar hata yapmazken kırmızı beyazlılar kontra ataklarla rakip kalede gol aradılar. Maç boyunca Adana temsilcisine karşın fazla pozisyon vermeyen Boluspor'da İskender son dakikada sahneye çıkarak, ekibimizi üç puana taşıyan golü kaydetti. İskender 3 dakikada Boluspor taraftarına hem saç baş yoldurttu hem de ayağa kaldırdı. 88. dakikada topu boş kaleye göndemeyen İskender, 3 dakika sonra Aydın’ın kafa vuruşundan seken topu sert bir vuruşla ağlara gönderdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.