VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Kamalak'tan çözüm sürecine tepki

24 Mart 2013

 Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "İmralı’dan olsa olsa PKK’nın meşrulaştırılması çıkar diye düşünüyoruz" dedi. Saadet ...

 Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "İmralı’dan olsa olsa PKK’nın meşrulaştırılması çıkar diye düşünüyoruz" dedi.

Saadet Partisi Bolu İl Teşkilatı'nın Mart ayı divan toplantısına katılmak üzere Bolu'ya gelen Mustafa Kamalak, Solmaz Ahmet Baysal Öğretmen evinde gerçekleştirilen divan toplantısına katıldı. Burada yaptığı konuşmada gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Kamalak gazetecilerin çözüm süreci ve İsrail'in özür dilemesi ile ilgili yaşanan gelişmelerle ilgili sorularını yanıtladı.

Terör örgütü'nün ateşkes çağrısına olumlu yanıt vermesi ile ilgili açıklamalarda bulunan SP Genel Başkan Kamalak, "PKK ben silah bıraktım demiyor. Ortada silah bırakma diye bir şey yok. Ateşkes vardır. Silah bırakma diyen varsa nereye bırakılmış bu silahlar. Görmemiz lazım. Bu ülkenin bir tek serçesinin bile öldürülmesine gönlümüz razı olmaz. Hele hele nice yiğitlerin yere serilmesine gönlümüz asla ve asla rıza göstermez. Samimi inancımız İmralı’dan barış çıkmayacağı hususudur. İmralı’dan olsa olsa PKK’nın meşrulaştırılması çıkar diye düşünüyoruz"  şeklinde konuştu.

İsrail'in özür dilemesi ile ilgili gelişmeyi devlet politikası açısından olumlu bir gelişme olarak gören Kamalak açıklamalarının ardından Bolu'dan ayrıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.