VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor kafilesi büyük tehlike atlattı

22 Mart 2013

   Boluspor, Pazar günü oynayacağı Adanaspor maçı için bu kente giderken, kafileyi taşıyan uçak havada büyük ...

 Boluspor, Pazar günü oynayacağı Adanaspor maçı için bu kente giderken, kafileyi taşıyan uçak havada büyük tehlike atlattı. İskender ve Abdülaziz twitter sayfalarında yazdıkları yaşanan korkuyu anlatır gibiydi.  Edinilen bilgiye göre, İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan Adana Havaalanı’na hareket eden uçak hava şartlarından dolayı havada bir süre sallandı. Piste inmeye çalışan uçak yaklaşık 15 dakika havada kaldı. Pilot zor şartlarda uçağı piste indirirken, uçakta bulunan yolcular ve Bolusporlu futbolcular yaşadıkları korkuyu uzun süre üzerlerinden atamadılar. Boluspor kafilesi daha sonra kamp yapılacak otele hareket etti.

“DÜŞTÜK DİYE BÜTÜN ÜMİDİMİ KESTİM” Korku dolu yolculuğu twitter sayfasına yazan Abdülaziz, uçağa binmeden, “Bu havada uçak nasıl kalkacak. Yine başladı uçak korkum” yazarak twit attı. Genç oyuncu uçaktan indikten sonra da twitter hesabına, “Dünyaya sanki yeniden gelmiş gibiyim. Hayatımda böyle uçak yolculuğu yaşamadım. Düştük diye bütün ümidimi kestim resmen. Allahıma şükürler olsun” ifadelerini yazdı.

“İLK DEFA BU KADAR KORKTUM“ Uçak korkusu olan bir başka oyuncumuz İskender Alın ise, twitter hesabına, “Hayatımdaki en kötü yolculukta. İlk defa bu kadar korktum” yazdı.

“ŞÜKÜRLER OLSUN İYİYİZ” Boluspor Genel Menajeri Kazım Kırcı, “Uzun süreden bu yana hiç bu kadar sıkıntılı yolculuk yapmamıştık. Hava şartlarından dolayı pilot uçağı indirmekte zorlandı. Uçakta bulunan yolcular büyük korku yaşadı. Yere indiğimizde de sallandık. Şükürler olsun iyiyiz” dedi.

Uçak korkusu olan Ali Güzeldal, Aydın ve Abdülaziz’in büyük korku yaşadığı ifade edildi. 

Kaynak:www.bolusampiyon.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.