VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Polis alarmı duydu ortalık karıştı

22 Mart 2013

Yukarı Çarşı’da bulunan Caner Kuyumculuk'un alarmı çalar çalmaz, 1 dakika geçmeden bütün polis ekipleri dükkanın ...

Yukarı Çarşı’da bulunan Caner Kuyumculuk'un alarmı çalar çalmaz, 1 dakika geçmeden bütün polis ekipleri dükkanın etrafını kuşattı. Yukarı Çarşı’nın giriş çıkışları tutuldu. Alarma yanlışlıkla dokundum demek için Emniyet Müdürlüğü’nü aramaya çalışırken, bir anda bütün ekiplerin dükkanına doğru koşarak geldiğini gören iş yeri sahibi Vedat Caner şaşkınlığını gizleyemedi.

Olay bugün sabah saatlerinde yaşandı. İş yerinde fırça süpürge ile temizlik yapmakta olan Caner Kuyumculuk’un sahibi Vedat Caner, çelik kasanın bulunduğu yerdeki darbeye duyarlı alarmın sensörüne dokunarak harekete geçirdi. Dokunduğunu anlar anlamaz da şifresini girerek alarmı durdurdu. Direk olarak Emniyet Haber Merkezi’ne bağlı olan alarmın çalması ile anında harekete geçen Emniyet haber merkezi, yakında bulunan bütün ekipleri anında olay yerine intikal ettirdi.

“ALARMA YANLIŞLIKLA BEN DOKUNDUM BİLE DİYEMEDİM”

Temizlik yaparken alarmı devreye soktuğunu fark eden Vedat Caner Emniyeti arayıp haber vermek istedi, ancak telefon meşgul çaldı. Meşgul çalan Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi telefonunu üçüncü kez aramaya çalışırken, bir anda bütün ekiplerin jet hızıyla dükkanına geldiğini görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

“ANINDA GELDİLER”

Alarmı duyar duymaz polis ekiplerinin çok hızlı bir şekilde hareket ederek anında iş yerini kuşattıklarını belirten Vedat Caner, “Alarma yanlışlıkla ben dokundum bile diyemedim. Adeta ışık hızıyla intikal ettiler dersem, sanırım abartmış olmam. Alarmı çalan dükkanıma anında ulaşmaları Emniyet Müdürlüğü ekiplerine olan güvenimizi bir kat daha artırdı. Ekiplerimizden özür dileyerek, kendilerine çok teşekkür ettim. Onlarda bana; ‘Önemli değil, biz bu sayede tatbikat yapmış olduk’ dediler.    

Kaynak: www.bolununsesi.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
  • NİSAN AYINDA LAPA LAPA KAR YAĞIŞI
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.