VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TOBB Okulu için adres netleşti

22 Mart 2013

   Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun sözünü verdiği ve yer karmaşası nedeniyle yapımı ...

 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun sözünü verdiği ve yer karmaşası nedeniyle yapımı ertelenen okulun yeri belirlendi. Toprak Mahsulleri Ofisine ait bir arazi, okulun yapılması için Bakan Mehdi Eker’ in talimatıyla Bolu İl Özel İdaresine devredilecek.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’ nun sözünü verdiği ve yer karmaşası nedeniyle yapımı ertelenen okul için önemli bir adım atıldı. Okul yeri için, dün (Perşembe) birkaç öneri ile Ankara’ya giden Ak Parti Milletvekilleri Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü, İl Başkanı Ömer Sayın ve Vali İbrahim Özçimen ile İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu ve İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel bir dizi teşebbüste bulundu.

Okul için en uygun gördükleri Toprak Mahsulleri Ofisine ait olan Koç İlkokulu yakınında ki bir araziyi işaret eden heyetin görüşmeleri olumlu sonuçlandı. Arazinin Bolu İl Özel İdaresine devri için Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile görüşen Bolu heyeti, Bakan Eker’den olumlu yanıt aldı. Eker, arazinin İl Özel İdare’ye devri için talimat verdiği öğrenilirken, bürokratik işlerin kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

Haber: Nermin Kaya Bolu Ekspres Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.