VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Karadeniz Halk Müziği’nin yeni prensi Bolu'ya geliyor

21 Mart 2013

    Karadeniz Halk Müziği’nin yeni prensi Selçuk Balcı, 28 Mart tarihinde Abant İzzet Baysal Üniversitesinde hayranları ...

Karadeniz Halk Müziği’nin yeni prensi Selçuk Balcı, 28 Mart tarihinde Abant İzzet Baysal Üniversitesinde hayranları ile buluşuyor.

Son yıllarda Abant İzzet Baysal Üniversitesine kazandırılan 1200 kişilik salon ile sosyal etkinliklerin hız kazandığı ilimizde, AİBÜ Trabzonsporlular Topluluğu Karadeniz Halk Müziğinin yeni prensi, özellikle ‘Deniz Üstünde Fener’ isimli şarkısı ile büyük bir çıkış yakalayan Selçuk Balcı’yı Bolu’da hayranları ile buluşturuyor.

28 Mart 2013 Perşembe günü Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bordo Salonda gerçekleşecek olan konser ile ilgili bilgi veren Organizasyon Komitesi Başkanı Serdar Holoğlu, yöresel müziklerin önemine değinerek, “Son zamanlarda pop furyası başını aldı gidiyor ama bizler bize ait olan yöresel müziklere değer veren ve sahip çıkan genç bireyler olarak, bizim gibi genç arkadaşlarımıza da yöresel Anadolu müziğinin güzelliklerini sergilemek adına bu tür konserler düzenliyoruz. Selçuk Balcı’da Karadeniz müziğinde son zamanlarda yükselen değerlerden bir tanesi. Öğrenci arkadaşlarımızı ve Bolulu Karadeniz müzik sevdalılarını konserimize bekliyoruz” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.