VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Alaaddin Yılmaz'dan insanlık dersi

21 Mart 2013

      Bolu Beledieye Başkanı Alaaddin Yılmaz Bolu kamoyunun günlerdir tartıştığı o yorumla ilgili açıklamalarda bulundu. Haber: Abdullah ...

Bolu Beledieye Başkanı Alaaddin Yılmaz Bolu kamoyunun günlerdir tartıştığı o yorumla ilgili açıklamalarda bulundu.

Haber: Abdullah Ceyhan

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz  ,Bolu kamoyunun günlerdir tartıştığı ve ulusal basına'da yansıyan o fotoğraf karesine yapılan yorumu değerlendirdi. Yaratılışa aykırı olarak tek tip insan oluşturulmaya çalışıldığını belirten Alaaddin Yılmaz , "Tek tip insan modeli oluşturmak yaratılışa aykırıdır" dedi.

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun’un, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kendisini ziyarete gelen sarık ve cüppeli iki kişiyle çektirdiği fotoğrafa Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Başkanı Elfaz Temiz'in Facebook’ta, “Yüzlerine tükürsem, tükürüğe bile yazık olur” şeklinde yorumda bulunmasının ardından Bolu Milletvekili Tanju Özcan'dan talihsiz bir açıklama gelmişti.

Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Hala daha insanları ayırmaya, ayrıştırmaya çalışanlar var. Bu görüş insanlarımıza  beşinci sınıf insan muamelesi yapan, zavallı bir görüştür.Onlara sadece dua etmek gerekir. Türkiye'nin çok değişik renkleri var. Bu renkleri kabul lazım. Onlarda bizim insanımız. Tek tip insan modeli oluşturmak yaratılışa terstir. Yıllarca tek tip insan modeli oluşturmaya çalışan , yaratılışa ters hareketlerde bulunan ve bunun mücadelesine giren yapıyla karşı karşıyayız. Bu yapı ne zaman demokrat olup başka insanların da varlığını kabul ederse işte o zaman insanca hareket etmiş olurlar. Ben herkesin insan olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.