VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu'da Bolugram yarışması başladı

20 Mart 2013

  Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'nın(MARKA) kordinatörlüğünde 3 ülkenin ve 7 ortağın bulunduğu Work & Vet projesi ...

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'nın(MARKA) kordinatörlüğünde 3 ülkenin ve 7 ortağın bulunduğu Work & Vet projesi ve Bolugram yarışması ile ilgili olarak basın toplantısı yapıldı.

Bolu Sanayici ve İş Adamları Derneği Kongre Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya projenin İspanya, Almanya ve Bulgaristan'dan gelen ortakları ve yerli ortakları katıldı. MARKA  Bolu Yatırım Destek Ofisi Korrdinatörü Ömer Faruk Zorlu proje ile ilgili yaptığı konuşmada , " Toplam bütçesi 243.000 Euro olan proje kapsamında 2 yıl boyunca eğitim gören gruplar tarafından sosyal medyada kullanılmak üzere 10 adet modül yapılması planlanıyor " dedi.

Katılımcılara sosyal medyanın önemi hakkında bilgiler veren İspanyalı Turizm İşletmecisi Daniel Weiss, "Sosyal Medya'nın rolü artık herkes tarafından biliniyor. Tanınmayan biri olarak tanınan bir kişi haline gelebilirsiniz. Şirketinizi yada ürününüzü çok rahat ve hızlı bir şekilde yeni müşterilerinize ulaştırabilirsiniz. Ya da bir kişi ürününüz hakkında paylaştığı olumlu yada olumsuz bir durumu çok rahat bir şekilde binlerce insanla paylaşabilir. Bu nedenle günümüz şirketleri eğer sosyal medyaya adapte olmazlarsa yok olacaklardır " şeklinde konuştu.

Daniel Weiss'in konuşmalarının ardından katılımcılara ve basın mensuplarına Bolugram yarışması hakkında bilgi verildi. Yarışma kapsamında akıllı telefonlardan 'Bolu ve Turizm' temalı olarak çekilen fotoğraflar ınstagram uygulaması ile sanal alemde paylaşılacak. Yarışmada birinci olan kişiye tablet bilgisayar, ikinci olana ise akıllı telefon verileceği bildirildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.